Beata Mazurek. Foto: Agencja Artystyczno-Reklamowa Gambit via Wikimedia Commons.
annonse
annonse

En polsk EU-politiker hevder at svensker nå flykter til Polen for å unnslippe multikulturelt kaos i hjemlandet. 

Den polske EU-parlamentarikeren Beata Mazurek, som tidligere har vært talsperson for regjeringspartiet Lov og rettferdighet i Warszawa, skriver i en post på Twitter at svensker har begynt å flykte fra kriminalitet og segregering i Sverige, til fordel for et liv i Polen. 

– Mord, økt kriminalitet, voldtekter, redsel og shariasoner. Dette er konsekvensene av multikulturalisme og åpne dører for innvandrere. Svensker flykter fra sitt land for å finne fred og normalitet i Polen, skriver Mazurek.

annonse

Les også: Sverige: Systemkollaps i sakte film

«Søker asyl»

Hun sitter i dag som representant i Europaparlamentet for gruppen Europeiske konservative og reformister (ECR. 

Ifølge Aftonbladet skal Mazurek først ha delt en artikkel fra det polske nettstedet Nasz Dennik, der det skal ha blitt hevdet at 2500 svenske statsborgere har registrert seg i Polen, og at de «søker asyl». Det påstås at så mange som 100 til 200 svensker registreres i Polen hver dag.

annonse

Polske bander

Sveriges justisminister Morgan Johansson slår tilbake, og mener at opplysningene er tatt ut av løse luften.

– Noe som vi faktisk har problemer med er utenlandske tyveriligaer, ikke minst fra nettopp Polen. Kan parlamentsrepresentanten gjøre noe med det så hadde jeg vært takknemlig, sier Johansson til Aftonbladet. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon