Illustrasjonsbilde. Foto: Peter MacDiarmid/REX
annonse
annonse

I Storbritannia angripes soldater i uniformer, ofte unge menn som forsvarer sitt fedreland, av folk som bor der, og som soldatene forsvarer med sine liv i farlige krigssituasjoner. Det har vakt sinne blant mange briter. Nå har politiet etterlyst en ny jihadist for et uoppklart angrep.

Londons Metropolitan Police Service håper etterlysningen kan bidra til å oppklare saken, og ønsker å komme i kontakt med en mann de har fått bilder av fra TV-selskapet CCTV.

Det var torsdag 31. januar den 28 år gamle soldaten, iført uniform, ifølge politiet ble angrepet på Haymarket, i krysset med Coventry Street, SW1.

annonse

Les også: Svensk politi «har ikke tid» til å undersøke gjengvoldtekt nærmere: – Kan ikke trylle

Store skader i ansiktet

Offiserens skader var hovedsakelig ansiktsbehandling og omfattet en brukket hodeskalle, kinnbein og øyehull, og en brukket nese som krevde omfattende operasjoner for å rettes opp.

Han hadde på seg en formelt riktig militære aftenuniformen da han ble angrepet, sannsynligvis utelukkende fordi han gjennom den signaliserte at han forsvart fedrelandet sitt. 

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon