Illustrasjonsfoto: Niklas HALLE'N / AFP

En politimann i Leyton-området i London ble nesten skalpert av en knivdesperado, men ble heldigvis reddet av forbipasserende og politikollegaer.

annonse

Det var når politimannen skulle stoppe en varebil at han ble angrepet av en 56 år gammel mann med machete, skriver Daily Mail. Politiinspektør Richard Tucker, sier at angrepet er et av symptomene på at folk har stadig mindre respekt for politiet.

Les også: Lederen i Politiets Fellesforbund hardt ut mot feilaktig fremstilling av politiet

Politimannen, som er i 30-årene og har vært i tjeneste i ti år, ble til de lamslåtte forbipasserendes store skrekk angrepet med en over 30 cm lang machete. Angriperen hugde løs og mange vitner sa at de aldri hadde sett så mye blod på ett sted før, og at politimannen som ble angrepet hadde et så stort kutt i hodet at det så ut som om han var skalpert.

Angriperen har blitt siktet for drapsforsøk, mens politimannen fortsatt er hardt skadet. Han er imidlertid utenfor livsfare.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.