Illustrasjonsfoto: Niklas HALLE'N / AFP
annonse
annonse

En politimann i Leyton-området i London ble nesten skalpert av en knivdesperado, men ble heldigvis reddet av forbipasserende og politikollegaer.

Det var når politimannen skulle stoppe en varebil at han ble angrepet av en 56 år gammel mann med machete, skriver Daily Mail. Politiinspektør Richard Tucker, sier at angrepet er et av symptomene på at folk har stadig mindre respekt for politiet.

Les også: Lederen i Politiets Fellesforbund hardt ut mot feilaktig fremstilling av politiet

annonse

Politimannen, som er i 30-årene og har vært i tjeneste i ti år, ble til de lamslåtte forbipasserendes store skrekk angrepet med en over 30 cm lang machete. Angriperen hugde løs og mange vitner sa at de aldri hadde sett så mye blod på ett sted før, og at politimannen som ble angrepet hadde et så stort kutt i hodet at det så ut som om han var skalpert.

Angriperen har blitt siktet for drapsforsøk, mens politimannen fortsatt er hardt skadet. Han er imidlertid utenfor livsfare.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon