Philip Manshaus, eget bilde
annonse
annonse

En nabo av den siktede moskeskytteren Philip Manshaus har fortalt til TV 2 at han «skulle gi Manshaus en på trynet», på grunn av hans holdninger til kvinner.

21 år gamle Philip Manshaus ble lørdag arrestert siktet for drap på sin stesøster, og for å ha skutt inne i en moske. I et avhør med politiet søndag kveld nekter mannen straffeskyld.

Ingen ble heldigvis. drept i moskeangrepet. I ettertid har norske politikere fordømt terroren. Blant annet har justisminister Jøran Kallmyr uttalt at «det er for mye muslimhat» i Norge.

annonse

Les også: Philip Manshaus (21) fra Bærum er siktet for moskéangrepet

«Få seg en på trynet»

Flere norske medier har også snakket med naboer av den siktede 21-åringen. TV 2 har intervjuet en nabo som hevder at Manshaus hadde «ekstremt kvinnefiendtlige holdninger».

Manshaus skal ha ment at kvinner passet best på kjøkkenet. Naboen sier til TV 2 at han skulle slå til Manshaus i ansiktet hvis han ikke skiftet mening.

– Han sa blant annet at kvinner burde holde seg på kjøkkenet, og ligge unna arbeidslivet. Jeg sa at han kom til å få seg en på trynet hvis han fortsatte å si sånne ting, sier mannen i intervjuet, samtidig som han påstår at slaget i ansiktet ikke var ment som en trussel.

Politiet uttalte under en pressekonferanse søndag ettermiddag at de etterforsker angrepet på moskeen i Bærum som et terrorangrep.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon