Store deler av fasaden på det danske skattevesenets bygning på Østerbro i København ble ødelagt i eksplosjonen i forrige uke. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson / Ritzau NTB scanpix / NTB scanpix
annonse
annonse

Den 22 år gamle svenske statsborgeren som er siktet for bombeeksplosjonen som rammet skattevesenet i København, skal utleveres til Danmark.

Det har tingretten i Malmö avgjort. Der skal han også fortsatt være varetektsfengslet.

To svensker er siktet for bombeeksplosjonen som rammet skattevesenet i den danske hovedstaden natt til 6. august.

annonse

22-åringen som er pågrepet, er svensk statsborger. Den andre er en annen svenske som nå er etterlyst internasjonalt. Begge kommer fra Malmö.

Mannen som fortsatt er på frifot, er 23 år gammel og har to dommer bak seg, den ene for vold da han var tenåring, og den andre for flere fartsovertredelser og andre trafikkforseelser. Ifølge Ekstra Bladet har han tidligere vært politisk aktiv på venstresiden.

Inngangspartiet til Skattestyrelsen ble sprengt i stykker, men ingen personer ble alvorlig skadd i eksplosjonen natt til 6. august.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon