Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Igjen har det vist seg at det er høyreekstremister som begår terror i Norge. Heldigvis, får man nesten si.

Men: dessverre er det nok en gang de nærsynte, tunghørte og politisk korrekte snakkehodene på TV som på vegne av oss andre skal definere hvorfor det skjer, hva som bør gjøres, hvem som er slemme/snille og så videre. De som har tatt feil så langt insisterer med andre ord på å veilede oss videre.

«Eksperter» som stadig tar feil regnes fortsatt som eksperter. Som om vi ikke kan tenke sjøl, som om de er de eneste som følger med på hva som skjer i verden.

annonse

Alt henger sammen med alt, som Gro Harlem Brundtland sa og som APs Kamzy Gunaratnam gjentok på Dagsnytt 12. august. Problemet er at de (ikke bare AP, men nesten alle norske politikere) utelukker seg sjøl og sine vedvarende politiske feiltagelser fra dette altet. For hva er følgevirkningene av Norge/Vestens stadige kriger mot muslimske land om ikke nettopp hat som avler hat og deretter vold, muslimer som hater Vesten og norske kvinner og menn som frykter/hater konsekvensene av de flyktningestrømmene som er forårsaket av kriger som har vedvart i flere tiår?

Les også: Libya-krig basert på fake news, og Dagbladet var verst

Ja, tiår, fra og med krigen i Afghanistan på 80-tallet, krigen mellom Irak og Iran på 80-tallet, krigen mot Irak fra 1991, som har vedvart så og si kontinuerlig fram til i dag, krigene mot Somalia, Libya, Syria, Yemen og så videre. Alle disse krigene er i større eller mindre grad Vestens, NATO-landenes verk. Norge har akseptert alle krigene og deltatt aktivt i noen av dem.

annonse

Tenk videre over hvilke følger alle jihadistvideoene med halshugginger og liknende har på folk. Slike fantes knapt før NATO/Norges kriger mot Libya og Syria. De fører nødvendigvis til skrekk og angst, fordommer mot muslimer og i siste instans terror som det vi så i Bærum for noen dager siden. Og de har blitt spredd av mainstream-medier så vel som sosiale medier. Så her kan ikke snakkehodene kun skylde på alternative medier.

Norske myndigheter har etter alt å dømme også vært for ettergivende og naive overfor Saudi Arabias bidrag til spredning av ekstrem-islam gjennom norske moskeer.

Les også: Utvalg setter godkjentstempel på de rødgrønnes Libya-krig

Vi snakker altså om en ond sirkel og den kan ikke brytes så lenge det norske/vestlige etablissementet insisterer på sin egen skyldfrihet, så lenge de kun skylder på andre og tviholder på en kurs som riktignok er stø, men som fører til mer av det samme, det vil si terror, krig, splid og hat.

Nå mener snakkehodene, de som har tatt feil så langt, at hatet i kommentarfeltene er problemet over alle andre problemer. Dessverre har snakkehodene/politikerne også tilstrekkelig (medie)makt til å presse/lure det norske folk til å akseptere denne diagnosen. Ja, de ivrigste, med Hadia Tajiki spissen, mener nå at en hvilken som helst politimann/kvinne skal kunne bøtelegge folk, uten rettergang, for det de mener er «hat». Men de evner altså ikke å se at hatet henger sammen med deres egne feiltagelser. De ser ikke bjelkene i egne øyne, kun splintene i andres øyne.

Les også: Professor mener Libya-krigen var bygd på en løgn

Mens norske myndigheter fordømmer terror på hjemmeplan støtter de islamistiske terrorister i andre land. Ja, det var det de gjorde da de bomba Libya og det er det de har gjort i Syria i 8 år. Og de største mediene i Norge følger lojalt opp denne politikken.

Hvem tør bryte den onde sirkelen først, mediene eller politikerne? Det er ikke nok å akke/uffe seg over hvor fæle «de andre» er og å prate uforpliktende om kjærlighet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon