Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / Ntb Scanpix
Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / Ntb Scanpix
annonse
annonse

Innvandrergjenger terroriserer en svensk fotballklubb i Skåne.

Spill- og treningsvirksomheten til det skånske fotballklubben Limhamn forstyrres stadig vekk av truende og voldelige innvandrergjenger. Dette rapporteres i Sydsvenskans papirutgave, og gjengis av Samhällsnytt. 

Klubben har i en stund blitt terrorisert av omkringstreifende, småkriminelle innvandrergjenger. Gjengproblemene er nå så omfattende og alvorlige at idrettsvirksomheten ikke kan driftes normalt. 

annonse

Gjengene inntar ofte fotballbanen og bruker den til å sykle på. Blir de bedt om å forlate stedet svarer de med trusler og aggresjon. 

Les også: Sverige: Innvandrerungdom plager villdyr – spidder pinnsvin og bruker dem som fotball

Vandalisme

Spillere og trenere kalles «horer» og trues med vandalisering av bilene deres. Gjengene har spredt knust glass på fotballbanen, og flere ganger urinert i rommet der det oppbevares utstyr.

annonse

Klubben, som mener situasjonen er uakseptabel, opplever imidlertid at de ikke får tilstrekkelig med hjelp til å ta tak i problemet. Man spekulerer i om ikke de samme problemene i større og mer profilerte klubber ville ha engasjert mer. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon