Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / Ntb Scanpix
Illustrasjonsfoto: Carina Johansen / Ntb Scanpix
annonse

Innvandrergjenger terroriserer en svensk fotballklubb i Skåne.

Spill- og treningsvirksomheten til det skånske fotballklubben Limhamn forstyrres stadig vekk av truende og voldelige innvandrergjenger. Dette rapporteres i Sydsvenskans papirutgave, og gjengis av Samhällsnytt. 

Klubben har i en stund blitt terrorisert av omkringstreifende, småkriminelle innvandrergjenger. Gjengproblemene er nå så omfattende og alvorlige at idrettsvirksomheten ikke kan driftes normalt. 

annonse

Gjengene inntar ofte fotballbanen og bruker den til å sykle på. Blir de bedt om å forlate stedet svarer de med trusler og aggresjon. 

Les også: Sverige: Innvandrerungdom plager villdyr – spidder pinnsvin og bruker dem som fotball

Vandalisme

Spillere og trenere kalles «horer» og trues med vandalisering av bilene deres. Gjengene har spredt knust glass på fotballbanen, og flere ganger urinert i rommet der det oppbevares utstyr.

Klubben, som mener situasjonen er uakseptabel, opplever imidlertid at de ikke får tilstrekkelig med hjelp til å ta tak i problemet. Man spekulerer i om ikke de samme problemene i større og mer profilerte klubber ville ha engasjert mer. 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.