Oslos demografiske fremtid?

Featured Video Play Icon

Last updated on September 11th, 2017 at 11:44 am

Resett TV besøkte Mortensrudfestivalen i Oslo og kom i prat med statsminister Erna Solberg, Espen Barth Eide, politikere og lokalbefolkning om byens demografiske fremtid.


Publisert: Sep 11, 2017 @ 11:44 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Resett TV

Latest posts by Resett TV (see all)

 • Apropos

  Gode kommentarer, men hvorfor fikk ikke politikerne direkte spørsmål på det dere var misfornøyde med? Barth Eide klarte seg for øvrig veldig bra. Han bør snart melde seg inn i Høyre. AP’s beste politiker.

  • Ten4

   Barth Eide klarte seg ikke bra i det hele tatt (med unntak av kontantstøtten). Han insinuerte, som seg hør og bør raddiser, at det er diskriminering (og ikke kulturtilhørighet, viljen til å akseptere normer og regler i vertslandet, viljen til å IKKE bli NAV’er etter få år når man først har fått jobb, viljen til å ikke KREVE særbehandling på arbeidsplassen), som er grunnen til at de faller utenfor arbeidsmarkedet. Han sier også at man må opprette EGNE særtilpassede ordninger for dem.
   Akkurat som om arbeidsplassene er lett tilgjengelige, bare man er snille med dem. Syr puter under deres stakkarslige slitne armer.

   Det er med andre ord vi som skal integrere dem, og de skal tromme med fingrene på bordplata i utålmodig venting på deres “gullstol” inn i arbeidslivet.

   • selma

    Det er slik det nødvendigvis MÅ bli, om vi skal fortsette å ta inn muslimske migranter.
    Ulikhetene og forutsetningene for å forstå og tilpasse seg et strukturert og teknifisert, moderne samfunn er så fundamentale at for å få dem i arbeid i stort monn, så er det staten som må tilpasse sine krav til migrantenes forutsetninger.
    Sverige gjør dette, og nå ser det ut for at vi gjør det samme.
    Barth Eide sa at det er ingen ting som tilsier at muslimer ikke kan ta samme jobber som nordmenn, (ikke helt ordrett) og de må da få nødvendig utdanning for at så skal skje. Resett nikket og aksepterte det han sa. Noe kort snutt for å kunne gå dypere inn i en slik problematikk.
    To somaliske ungdommer sto ved siden av meg på bussen, begge i høyskole-alder. De snakket om studier og den ene mente det virket vanskelig. De hjelper deg, sa den andre. En bekjent av meg, fra øst-Europa, som tenkte univ.studier her i Oslo, ble forsikret om at de skulle hjelpe ham.
    Man undres.

 • Jan Johansen

  Burde ikke Resett skrive sak om at valget i Oslo kan bli høydramatisk der SV’s Petter Eide kan skyve ut FrP’s Christian Tybring-Gjedde om ikke oslovelgere nå mobiliserer? Ser at i sosiale medier mobilisere innvandringsliberale kraftig for SV, og mange vil stemme taktisk for å få bort Tybring-Gjedde. Men ser ingen tilsvarende mobilisering andre veien.

  Kun noen dusin oslovelgere kan nå avgjøre om Norges mest profilerte innvandringsskeptiske stortingsrepresentant forsvinner ut av politikken og over i næringslivet for godt, og blir erstattet av kanskje viktigste NGO-aktivist siste tiårene for masseinnvandring til Norge, tidligere Amnesty International og Norsk Folkehjelp-leder Petter Eide.

  Tidligere Internasjonale Sosialister-leder og ekstremkommunist, nå journalist i Vårt Oslo, Vegard Velle, koser seg stort over at Tybring-Gjedde kan forsvinne og har siste døgnet kjørt kampanjejournalistikk for Eide: https://www.vartoslo.no/katastrofemaling-for-frp-i-oslo-svs-petter-eide-inn-frps-christian-tybring-gjedde-ut/

  For innvandringskritiske oslovelgere står altså valget mellom å kaste bort stemmen på maktesløse promillepartier som Demokratene, Alliansen, De Kristne og slik stemme Tybring-Gjedde ut av norsk politikk, og istendenfor få asylpapegøyen Petter Eide hardt argumenterende for mest mulig masseinnvandring i alle kanaler de neste 4 årene. Eller gi en taktisk stemme på Frp og Tybring-Gjedde i Oslo.

  Godt valg!

  • Feliciano

   Jeg har gjort min plikt for fedrelandet og har stemt Fremskrittspartiet!

 • Ola Nordmann

  Fryktelig synd om Resett sensurerer om genetikk, her må alle fakta på bordet selvom noen kan få vondt i følelsene sine, fakta er fakta.
  Sticks and stones may hurt my bones, but words can never hurt me. Er det jo forresten også noe som heter. Genetisk sett er alle verdens raser ulike.

 • Angel of Death

  Oslo år 2020 hvis Arbeiderpartiet vinner. Denne videoen kommer fra Sverige.

 • invernes

  Det sies at det vil bo 4 millioner muslimer i Stockholm om noen få ti år 😮

  • AugustPetersen

   Vi tro at samfunnet har kolapset innen da. Slik det gjør i ressursfattige muslimske stater når befolkningsveksten tar igjen BNP økningen.

 • Lyn_Gordon

  Helt utrolig at (nesten) ingen politikere har noen problemer med at Norge balkaniseres og forandres permanent over bare noen tiår. Fremtidens nordmenn skal tydeligvis ikke ha ett eget land, men være en minoritet i ett klansamfunn. Godt det blir etter min tid for det ser ikke lyst ut for ett velfungerende samfunn i fremtidens Norge 🙁

 • Gulosten

  Resett har virkelig en jobb å gjøre for å få realismen inn i politikken.

  Alltid er det “den hvite mann” som har ansvaret for andres elendighet i følge H og AP.

  Barth-Eide og Erna kan gi bort sine jobber til innvandrere da de helt sikkert kan finne mer kvalifiserte til disse stillingene.

  La oss være ærlige. Multikultur har ikke fungert et eneste sted annet enn å skape konflikter og borgerkrig.
  Sovjet, Jugoslavia, Irak, Afghanistan, Libya, etc. har alle gått til grunne selv om de har forsøkt å skape flerkultur og styre landene.

  Diktatur har alltid vært måten de har forsøkt å styre dette.

 • Gulosten

  Har Espen Barth Eide noe forsking angående med genetikk som dokumentere at alle er like? Jeg er ikke kjent med at slik raseforskning finnes i Espen Barth Eides favør.

  Kan man lese av genene hva man duger til?

  Det må da være himla mye enklere at vi sender Espen Barth Eide til uland slik at de kan utvikle velferd og arbeid da det er mye enklere å dra dit enn å satse på at det skal fungere her.

  Osloavtalen gikk radig til helvete, AP forsøkte med nyvinningen “integrasjon” så hvorfor feilet det? AP sitter med alle løsningene hevder de men det vet vi ikke stemmer.

 • Jan Ivar Hansen

  Jobbe med lover mot diskriminering sier mannen fra AP, men hva med diskriminering mot etniske nordmenn?

 • epleguy

  Merkelig at noe sånt blir sensurert når du leser programerklæringen deres. Der skriver de:

  “Sekstiåtternes menneskesyn var helt besynderlig, men veldig populært i akademiske kretser. Mennesket var et blankt lerret ved fødselen. Det fantes ikke forskjeller, verken mellom raser, eller kjønn eller mellom individer. All variasjon kom på grunn av læring, miljøet, fra kulturen. Hvis man derfor endret kulturen, verdiene og utdannelsen, ville man også endre menneskene. Man kunne skape det perfekte samfunn.

  Det ble en tankemessig forbrytelse å snakke om medfødte egenskaper hos homo sapiens, at våre tilbøyeligheter til fremmedfrykt og etnosentrisme kanskje var et argument for å bo i ganske homogene samfunn med historisk kontinuitet. Vi fikk et tankepoliti, og det kalles politisk korrekthet.”

  Så hvorfor sensurere noe de har i programerklæringen? Er Resett politiske korrekte?

 • Lumix

  Til Barth Eide:
  Er det vår “fordømmrade” plikt over skatteseddelen å drive “voksenopplæring” av fremmedkulturelle migranter?
  Er det bare å “flytte” inn i Norge som økonomisk migrant og forvente at den lokale befolkning stiller opp med alle faciliteter?

  For noen naive mennesker disse “røde” er, og hun “blå” var den hittil mest naive kvinnen jeg har sett på Høyres side.
  For meg virket hun langt mer tilpasset SV,s politikk og bør melde overflytting jo før jo heller!

 • OddRogerSolheim

  Det er tydelig at Barth Eide selv ikke tror på det han sier.