Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

“Det vanskeligste er ofte det viktigste”, er tittelen NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen bruker i sitt innlegg på nrk.no før kanalen legger ut årsrapporten for 2017.

NRK-sjefen skriver om valget i 2017 og hvor viktig det var for kanalen å nå frem til de unge. Han roser også de nye TV-seriene «Line fikser kroppen» og «Faten tar valget» og mener at modige programledere har gått inn med hele seg for å formidle viktige historier.

Eriksen fikk sterk kritikk for å tillate programlederen i «Faten tar valget» å bære hijab. Allerede før programmet ble sendt ble NRK bombardert med klager fra nordmenn som ønsket at NRK skulle kansellere TV-serien.

annonse

NRK fikk inn over 6000 klager, noe som er rekord i antall klager statskanalen har mottatt i forbindelse med et TV-program.

Thor Gjermund Eriksen, som ifølge egen kanal har nesten 3 millioner kroner i årslønn, avslutter sitt innlegg med å påpeke viktigheten i humorsatsingen i NRK.

“Innhold som «Satiriks», «Ukens vinner», «Nytt på nytt», «Svart humor» eller Robert Stoltenbergs homseprest er viktigere enn noen gang”, skriver Eriksen. 

Kringkastingssjefens innlegg hos NRK er ikke mulig å kommentere for vanlige lisensbetalere.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon