Resett publiserte avsløringene av Trine Skei Grandes avsløringer uavhengig av Ola Borten Moes Facebook-innlegg. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
Del saken
 • 591
 •  
 •  
 •  
 •  

«Kun to timer etter at han ble konfrontert av media om den omstridte sexmeldingen til Liv Signe Navarsete, valgte Ola Borten Moe å gå ut med kritikk av Trine Skei Grandes behandling av hans yngre slektning,» skriver VG.

«I Senterpartiet spekuleres det nå om angrepet på Venstres leder var en ren avledningsmanøver (..) VG kjenner til at Facebook-innlegget er tema blant sentrale personer partiet. Timingen har skapt irritasjon. Den tolkes som et forsøk på å få fokus vekk fra en annen sak,» heter det videre.

Andre norske medier har forsøkt å ignorere at det er Resett som har drevet frem avsløringen i sex-saken rundt Trine Skei Grande helt siden 3. januar, med VG som et «påheng» til dynamikken i visse faser. Denne ignoreringen av lett tilgjengelige fakta rundt Resetts rolle bidrar nå til en rekke misforståelser i flere medier samt i Senterpartiet.

Resett ville normalt ikke gå ut med informasjon om sin egen fremdrift i en slik sak, men når de etablerte norske mediene gjør en så elendig jobb i å sy sammen puslespillet, gir vi herved følgende opplysninger:

Det var Resetts autonome beslutning å presentere detaljene fra bryllupet i 2008 den samme uken som landsmøtet i Venstre skulle starte.

Kl 09:21 tirsdag 10. april ble 26-åringen varsler per sms av oss om at Resett ville publisere to artikler om den saken han hadde bidratt til som samtykkende kilde. Vi starter deretter prosessen med å innhente samtidig imøtegåelse fra Trine Skei Grande, Venstre og statsminister Erna Solberg.

Kl 11:38 postet Ola Borten Moe sitt innlegg på FB. Moe bekrefter i det innlegget at det var i hans bryllup det skjedde og at han er i slekt med mannen som da var 17 år.

Kl 13:27 publiserte vi første sak.

Kl 15:21 publiserte vi andre sak.

Resett sto klar med publisering av detaljene fra bryllupet og avsløringen av Trine Skei Grandes diskreditering og usannheter om 26-åringen samme uke som landsmøtet skulle starte helt uavhengig av Ola Borten Moes Facebook-innlegg.

Resett tok beslutningen om publiseringsdatoen flere uker i forveien.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 591
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]