Liv Signe Navarsete. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix
annonse
annonse

I forrige uke fikk vi vite om to barn som ble  utnyttet seksuelt  i bytte mot en stor mengde narkotika som til slutt førte til deres død. Ikke sikkert at den gjengen var like stor som den ti manns sterke gjengen som satt på ei hytte og sendte melding om at de hadde lyst på f….a til Navarsete. Kan hende er det derfor ingen synes det er verdt verken å anmelde til politiet eller finne forbryterne i Bergen, men heller kaster seg over en stor granskning av de fæle forbryterne på hytta?

Ti mannfolk!

Jo, det må være størrelsen det kommer an på, for her er det altså ti menn som har dannet et stort forbund og begått en forbrytelse så stor at den må etterforskes og omtales i media og forfølges til de kriminelle er røyket ut og får sin straff. Navarsete må tross alt sitte på den krenkede f…a si i Stortinget hver dag og jobbe med store, viktige saker for landet. Det er en lidelse så stor, og sikkert potensielt farlig for liv, helse og rikets sikkerhet, at verken kollegene eller pressen føler hun skal måtte holde det ut. Derfor går de sammen i en svær flokk og får hjelp av politiet til å komme henne til unnsetning.

annonse

Ikke så stor som Grande

Navarsete er ikke så stor som Grande, det er tydelig på ministerstolen Grande besitter, men så er det heller ikke et stort, useriøst medium som har krenket Navarsete. Grande var, til tross for at navnet indikerer noe annet,  heller ikke så stor den gangen hun gikk rundt og grep tak i noen små baller i et lite bryllup. For er det noe alle vet om trøndere, så er det at de har store barter og små baller. I tillegg var gutten i den store åkeren liten, bare så vidt fylt sytten, og burde selvsagt finne seg i å bli lurt av en Grand(e) politiker, for siden å holde den store trønderske, bartefrie kjeften sin lukket. Det er altså bare medier, ubetydelige for de store, som synes slike småting er store nok til å lage et krenkende bråk om.

Stor forvirring

Men så var det dette med Giske da, – trønder han med. (Hva er det med disse trønderne?) Han har ingen bart av størrelse, kanskje fordi han har lite hår, men til gjengjeld har han ei stor tunge som han hadde for vane å stikke ned i halsen på de som er mindre enn seg. De store mediene halset i svære horder etter Giske, og slik ble det stor forvirring, særlig blant landets mannlige velgere, da Grande senere valset inn i regjeringen uten de store mediene på nakken. Plutselig trodde også mannlige velgere (og noen kvinnelige) at det er størrelsen det kommer an på, og at store kvinnfolk har større verdi enn små menn med baller av alle størrelser. Krenkelsen er altså av en betydelig størrelse her også.

annonse

Små jenter og små forbrytere

Nei, jentene i Bergen kan ha det så godt i gravene sine når de var så dumme at de lot seg lure inn i noen små, ubetydelige voldtekter av små, ubetydelige forbrytere. Det er ikke sikkert forbryterne var mange en gang. Iallefall ikke mange nok til at noen av de store føler noen form for krenkelse de har lyst til å ta dem for. Det er heller ikke så nøye om de småkriminelle, eller andre slike som dem vil finne noen andre små jenter som lar seg lure på samme måte. Store folk som Navarsete, hvis f…e det virkelig er verdt å ile til og beskytte mot store forbrytelser begått av store grupper forbrytere, er av mye større viktighet for alle de store i Storting, styre og stell. Vi andre har å lukke de store munnene våre og skjønne en gang for alle at det er størrelsen det kommer an på.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon