Foto: Christofer Owe/Resett
Del saken
 • 2.2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Resett, ved undertegnede, ble kl. 1814 ikveld oppringt av lege Attiq Ahmad Sohail. Foranledningen var et par artikler Resett har skrevet om ham og måten han har reagert mot personer som har kommet med kritiske bemerkninger til et innlegg han skrev i Aftenposten 9. mai.

Sohail hevder i telefonsamtalen at Facebook-kontoen hans har vært hacket siden han skrev innlegget i Aftenposten. De tekstmeldinger som har fremkommet fra kontoen hans til ulike personer, og som vi har gjengitt på Resett, er derfor, ifølge ham selv, ikke skrevet av hans hånd.

På et tidspunkt i samtalen beskriver også Sohail hvor lett det er å hente et bilde av ham fra Aftenposten-artikkelen og bruke det til å lage en duplikatkonto på Facebook. Det fremkommer ikke helt klart hva Sohail mener har skjedd i dette tilfellet. Altså hvorvidt det var hans opprinnelige konto som var hacket eller om det var lagd en duplikatkonto.

Sohail ønsket artiklene om ham fjernet, men Resett tilbød isteden Sohail å komme med et tilsvar hos oss. Han avslo imidlertid det med begrunnelsen at han ikke ønsker å gi oss oppmerksomhet. Uten å gå i detalj om hva som ble sagt i telefonsamtalen kan det imidlertid opplyses at han var sterkt kritisk til undertegnede som redaktør.

Sohail opplyser at han har vært hos politiet og anmeldt flere personer i saken allerede. Politiet etterforsker også hackingen av Facebook-kontoen hans, ifølge legen.

Han kommer også til å anmelde Resett og dets redaktør, ble det sagt.

(Vi har sjekket nummeret vi ble oppringt fra ikveld og det er registrert på Attiq Ahmad Sohail. Vi går derfor ut fra at det var ham vi snakket med. Han ble under samtalen gjort kjent med at vi ville opplyse våre lesere om at han mener at kontoen hans har vært hacket.)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2.2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]