Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Resett, ved undertegnede, ble kl. 1814 ikveld oppringt av lege Attiq Ahmad Sohail. Foranledningen var et par artikler Resett har skrevet om ham og måten han har reagert mot personer som har kommet med kritiske bemerkninger til et innlegg han skrev i Aftenposten 9. mai.

Sohail hevder i telefonsamtalen at Facebook-kontoen hans har vært hacket siden han skrev innlegget i Aftenposten. De tekstmeldinger som har fremkommet fra kontoen hans til ulike personer, og som vi har gjengitt på Resett, er derfor, ifølge ham selv, ikke skrevet av hans hånd.

På et tidspunkt i samtalen beskriver også Sohail hvor lett det er å hente et bilde av ham fra Aftenposten-artikkelen og bruke det til å lage en duplikatkonto på Facebook. Det fremkommer ikke helt klart hva Sohail mener har skjedd i dette tilfellet. Altså hvorvidt det var hans opprinnelige konto som var hacket eller om det var lagd en duplikatkonto.

annonse

Sohail ønsket artiklene om ham fjernet, men Resett tilbød isteden Sohail å komme med et tilsvar hos oss. Han avslo imidlertid det med begrunnelsen at han ikke ønsker å gi oss oppmerksomhet. Uten å gå i detalj om hva som ble sagt i telefonsamtalen kan det imidlertid opplyses at han var sterkt kritisk til undertegnede som redaktør.

Sohail opplyser at han har vært hos politiet og anmeldt flere personer i saken allerede. Politiet etterforsker også hackingen av Facebook-kontoen hans, ifølge legen.

Han kommer også til å anmelde Resett og dets redaktør, ble det sagt.

annonse

(Vi har sjekket nummeret vi ble oppringt fra ikveld og det er registrert på Attiq Ahmad Sohail. Vi går derfor ut fra at det var ham vi snakket med. Han ble under samtalen gjort kjent med at vi ville opplyse våre lesere om at han mener at kontoen hans har vært hacket.)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon