Maridalen i Oslo er et stykke unna den multikulturelle byen. Foto: Thomas Brun / NTB scanpix
Del saken
 • 530
 •  
 •  
 •  
 •  

Hvorfor må de røde alltid være så innmari sinte? Denne gangen Cathrine Sandnes leder av Manifest Analyse og kona til tidligere Rødt-leder Aslak Sira Myrhe. Kåseriet til Karine Haaland «Her setter NRK opp rasist-fellen» ble for sterk kost for en selverklært antirasist som elsker multikultur, men bor selv etnisk norsk på Oslo vest. Hun ser rødt og skriver i affekt i Dagbladet: «Hvor mange konspirasjoner er det plass til i én setning?».

Men hun misforstår kåseriet og argumenter hissig mot sin egen misforståelse.

Manifest er en «tankesmie» som får sine millioner fra fagforeninger, om noen lurer på hvor ens kontingent ender? Manifest har tidligere vært styrt av Magnus Marsdal, forfatter av boka FRP-koden og tidigere leder av kommunist-gruppa Attac, som får 1,7 millioner av NORAD for å informere om bistand i Norge. Selvfølgelig har også Ali Esbati hersket i Manifest, han som er gift med Dagbladskribent Marte Michelet, datter av forfatter og tidligere redaktør i Klassekampen Jon Michelet. Thomas Knarvik fikk hylekoret på nakken da han tegnet Ali Esbati som en ape som ropte:

– Rasist, rasist, rasist, rasist, rasist, rasist, rasist!

Cathrine Sandnes og hennes mann Aslak Sira Myrhe er ivrige tilhengere av demografiske endringer: Jo mer – jo bedre.

Men selv bor de ikke der og disse elskerne av multikultur har sendt ungene sine på Maridalen skole, langt inne i skogen – der det er bare etnisk norske barn. Men det er selvfølgelig av praktiske årsaker. De likte akkurat det fine huset der på vestkanten og skolen ligger ikke så langt unna om en bruker sin gode tid med bil.

Den fine vestkantfruen sitter under parasollen i hagen, syrinene dufter og nyter utsikten over den multikulturelle by. Der føler hun at Karine Haalands sitt kåseri er tåpelig og hun kommer i dårlig humør. Hun må kjempe imot seg selv for å ikke kalle Karine for «Idiot, naut eller nek – det må ha rabla for henne!» (Sitat fra Dagbladet).

 Vi har det så fint på vestkanten. Tenk.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 530
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]