Illustrasjonsbilde. Foto: Reuters/Shannon Stapleton
annonse
annonse

Nå rulles det opp grooming og gjengvoldtekt av barn i Nederland også. Det har akkurat vært enda en rettssak her hjemme som omhandlet det samme, der de tradisjonelle mediene tradisjonen tro skjuler hvem voldtektsmennene er.  Det er til dels forståelig at venstreorienterte myndigheter og medier  ikke kunne forutse hvilken fare ukontrollert innvandring fra kvinnefiendtlige kulturer utgjør for våre unge jenter. Men å fortsette sviket nå når de vet?

Mangelfulle reportasjer

Jeg lurer på hva som skjer i redaksjonene når avgjørelsen om å holde tilbake informasjon tas. Veier man for og i mot? Er det viktigere å hindre motvilje mot den kvinnefiendtlige kulturen voldtektsmennene har med seg, enn å gi ut informasjon som kan hindre at barn blir groomet og voldtatt? Er det viktigere å hindre fare for stigmatisering av menn, som tross sin kultur, ikke voldtar?

annonse

Svaret kan ikke være annet enn ja. Redaktører i hele Europa, inkludert Norge, mener helt åpenbart at barn og unge i stigende antall skal bøte med sine ødelagte liv i godhetens multikulturelle navn. Det samme mener politikerne og de selverklært gode i befolkningen som stemmer på dem. Heller det enn å erkjenne og gjøre noe med de sidene av det multikulturelle prosjektet som utgjør en livsfare for unge jenter.

Kulturkollisjon

Grooming og voldtekt av barn og unge er ikke et problem i landene disse mennene kommer fra. Unge jenter og kvinner voktes av sine slektninger bak stengte dører og fortrukne gardiner. De får rett og slett ikke lov til å omgås gutter og menn utenfor familien overhodet. Det anses som noe edelt og selvfølgelig å beskytte kvinner og unge jenter på denne måten, for mennene i disse samfunnene har rett til å forsyne seg av en ubeskyttet jente, eller kvinne.

annonse

Mange vil gjøre det, hvis får de sjansen. Helt ustraffet. Når disse mennene kommer til Vesten og plutselig befinner seg i et samfunn der den kvinnelige delen av befolkningen beveger seg fritt og utildekket, er kulturkollisjonen et faktum.

De gjør ingenting galt

Når disse voldtektsmennene deltar i en gruppevoldtekt av et fjorten år gammelt barn gjør de ingenting galt i egne øyne. Derfor har de heller ingen empati eller forståelse for at de ødelegger barnet og dets familie. De bare utøver sin kulturelle rett. Skylden legges på barnet og de som skulle ha beskyttet henne; det vil si, holdt henne innestengt og tildekket.

Selv er de ofre for sine drifter, slik det står skrevet. De vet at lovene i Vesten forbyr det de gjør. Det er for å unngå å havne i fengsel de groomer og gjengvoldtar i skjul, for så å true de unge jentene til taushet. I sitt daglige liv lever de som vanlig, uten noen som helst form for kvaler. De er gode sønner, familiefedre, høyt verdsatte venner og høflige naboer.

Advarsler er rasistisk

Det er absolutt ingenting som tyder på at politikerne vil sette inn tiltak for å stanse denne farlige utviklingen.  Tvert i mot. De akter å importere flere menn med rett til å voldta kvinner og barn som beveger seg fritt i samfunnet vårt. Det vil bli flere titusener barn som voldtas, i tillegg til de titusener som allerede er groomet, voldtatt og ødelagt for livet. Praktisk talt ingen bryr seg. De få som forsøker å advare og informere om faren, henges ut som rasister.

Hvis medier og myndigheter hadde gjort jobben sin

Enhver annen livsfare for barn og unge i samfunnet vårt ville ha utløst informasjonskampanjer og utallige spaltemetere med omtale i mediene. Det ville ha vært oppe til kontinuerlig debatt i Stortinget. I sakene om grooming og voldtekt begått av menn fra kvinnefiendtlige kulturer, velges sviket. Informasjonen som er nødvendig for å beskytte barn og unge mot å få livene sine ødelagt, holdes skjult av alle de gode menneskene i mediehus, poitiske partier, skoler, institusjoner og organisasjoner.

annonse

Det de i virkeligheten gjør er å gi lisens til å voldta.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon