NRK, VG og Dagbladets sjefer (til venstre) tjener gode penger på å være nyhetsformidlere. Det provoserer Frps Per Willy Amundsen. Foto: NTB Scanpix.
annonse
annonse

Hele verden snakker om Tommy Robinson etter at han ble arrestert sist fredag og hastedømt til 13 måneder i fengsel for å ha “brutt freden” i det han filmet muslimske menn som angivelig skal ha voldtatt yngre jenter i England.

Her i Norge har ingen av de store norske avisene eller Tv-kanalene viet den nyheten ett eneste ord. I går reagerte den tidligere justisministeren Per Willy Amundsen (Frp).

– Hva skjer i Storbritannia? Hvorfor er Tommy Robinson arrestert? Hvorfor har det ført til massive spontane protester i London? Hvorfor dekker ikke norsk presse saken? Når ble ytringsfriheten en ikke-sak, spør Amundsen i et Facebook-innlegg som har fått over 700 reaksjoner og nesten 200 delinger.

annonse

NRK, som er betalt av folket, har ikke ønsket å nevne saken i sine nyhetssendinger eller på nrk.no, noe som er meget oppsiktsvekkende med tanke på at det er det norske folk som eier kanalen.

I går gikk Christian Tybring Gjedde hardt ut mot NRK og ønsker at lisensen blir avskaffet.

 

Storbritannia i gal retning?

annonse

Tommy Robinsons arrestasjon har ført til flere demonstrasjoner, ikke bare i England, men også i nabolandet Danmark og i Australia har man protestert høylytt.

Det er ikke første gang Storbritannia havner i søkelyset for å opptre udemokratisk. I 2009 ble den amerikanske radioverten Michael Savage bannlyst fra å reise inn i England. I senere tid har aktivister som Lauren Southern og ikke minst norske Tore Rasmussen blitt nektet innreise på flyplassen for å ha feil politiske meninger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon