Foto: REUTERS/Neil Hall
annonse

I morgen, fredag 1. juni arrangeres en støttemarkering for Tommy Robinson i Oslo. Demonstrasjonen er planlagt til å begynne kl. 16, ved inngangen til Nationaltheatret. Planen et at de demonstrerende skal gå samlet til den britiske ambassaden for å vise solidaritet med den nasjonalkonservative aktivisten, som er blitt idømt en fengselsstraff på 13 måneder.

annonse

Tommy Robinson er funnet skyldig i såkalt «forakt for retten», fordi han forsøkte å filme gjengvoldtektsmenn på vel inn i en rettssak.

annonse

Støttemarkeringen er opprettet som et arrangement på Facebook, og det heter i beskrivelsen at dette er et tverrpolitisk initiativ, for ytrings- og pressefrihet. Arrangementet skal etter planen pågå i cirka to timer, fra klokken 16 til klokken 18.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.