Foto: REUTERS/Neil Hall

I morgen, fredag 1. juni arrangeres en støttemarkering for Tommy Robinson i Oslo. Demonstrasjonen er planlagt til å begynne kl. 16, ved inngangen til Nationaltheatret. Planen et at de demonstrerende skal gå samlet til den britiske ambassaden for å vise solidaritet med den nasjonalkonservative aktivisten, som er blitt idømt en fengselsstraff på 13 måneder.

annonse

Tommy Robinson er funnet skyldig i såkalt «forakt for retten», fordi han forsøkte å filme gjengvoldtektsmenn på vel inn i en rettssak.

Støttemarkeringen er opprettet som et arrangement på Facebook, og det heter i beskrivelsen at dette er et tverrpolitisk initiativ, for ytrings- og pressefrihet. Arrangementet skal etter planen pågå i cirka to timer, fra klokken 16 til klokken 18.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.