Foto: REUTERS/Neil Hall
annonse
annonse

I morgen, fredag 1. juni arrangeres en støttemarkering for Tommy Robinson i Oslo. Demonstrasjonen er planlagt til å begynne kl. 16, ved inngangen til Nationaltheatret. Planen et at de demonstrerende skal gå samlet til den britiske ambassaden for å vise solidaritet med den nasjonalkonservative aktivisten, som er blitt idømt en fengselsstraff på 13 måneder.

Tommy Robinson er funnet skyldig i såkalt “forakt for retten”, fordi han forsøkte å filme gjengvoldtektsmenn på vel inn i en rettssak.

Støttemarkeringen er opprettet som et arrangement på Facebook, og det heter i beskrivelsen at dette er et tverrpolitisk initiativ, for ytrings- og pressefrihet. Arrangementet skal etter planen pågå i cirka to timer, fra klokken 16 til klokken 18.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon