Foto: REUTERS/Neil Hall
Del saken
  • 573
  •  
  •  
  •  
  •  

I morgen, fredag 1. juni arrangeres en støttemarkering for Tommy Robinson i Oslo. Demonstrasjonen er planlagt til å begynne kl. 16, ved inngangen til Nationaltheatret. Planen et at de demonstrerende skal gå samlet til den britiske ambassaden for å vise solidaritet med den nasjonalkonservative aktivisten, som er blitt idømt en fengselsstraff på 13 måneder.

Tommy Robinson er funnet skyldig i såkalt “forakt for retten”, fordi han forsøkte å filme gjengvoldtektsmenn på vel inn i en rettssak.

Støttemarkeringen er opprettet som et arrangement på Facebook, og det heter i beskrivelsen at dette er et tverrpolitisk initiativ, for ytrings- og pressefrihet. Arrangementet skal etter planen pågå i cirka to timer, fra klokken 16 til klokken 18.

  • 573
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]