Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / Scanpix
annonse
annonse

De stadige påtalene som omhandler gjengvoldtekt av barn og unge, gir grunn til dyp bekymring. Det er også grunn til å bekymre seg for at mange av sakene kan dreie seg om grooming med påfølgende gjengvoldtekt, begått av muslimske gjenger, og at dere tildekker en del fakta, minimerer problemet og unnlater å advare befolkningen om faren. I land som England, Nederland, Sverige og Tyskland er tallene sjokkerende, og kommet helt ute av kontroll. Vi kan ikke la det samme skje med barn og unge i Norge.

Frykt for å bli kalt rasister

Det sies at det er frykt for å bli brennmerket som rasister, som har gjort at myndighetene i England har dekket over gjengvoldtektene i mer enn tyve år. Personlig tror jeg dem ikke. Konspirasjonen av taushet i medier og hos ansvarlige myndigheter har dypere årsaker: Jeg tror først og fremst de er redde for å miste makten når det blir mer og mer synlig for folk hvor farlig en bortimot ukritisk innvandringspolitikk kan være for barna deres.

annonse

Slik er mønsteret

Noen enkle søk på Google avslører at det har skjedd en rekke gjengvoldtekter der vi vel ikke kommer bort fra at det er et høyt innslag av muslimske menn: Kongsberg, Oslo, Vadsø, Haugesund, Kristiansand, Hamar og mange andre steder. “Stine” som ble groomet, voldtatt og filmet, kunne ikke tro at hun hadde “slike venner.”  I Bergen er to unge jenter døde etter å ha blitt forsynt med store mengder narkotika i bytte mot sex. Detaljer som har kommet fram i saken kan tyde på at de ble groomet, voldtatt, og gjort avhengige av klasse A narkotika.

I en annen norsk by er et 12 år gammelt barn blitt groomet, voldtatt og truet. Kripos har varslet om at det skjedde en plutselig dobling i antallet voldtekter av barn mellom 14 og 16, det samme året som masseimigrasjonen. Mønsteret som tegner seg har mange likheter med det vi har blitt kjent med fra England.

Jeg påstår ikke at gjengvoldtekt i Norge kan knyttes til de samme eskalerende tendenser som i England. Spørsmålet jeg stiller er om dere er klar over muligheten for at dette kan være under utvikling og utgjøre en fare for et økende antall barn og unge?

annonse

Mitt inntrykk er dette:

Dere behandler alle gjengvoldtektene som tilfeldige enkeltsaker, og mediene synes å utelate stoff som kan gi inntrykk av noe annet. Dere lar være å advare og informere befolkningen om faren, og hva den består i. Dere er tause om, eller bortforklarer disse voldtektsmennenes holdninger og motiver, holder identiteten deres skjult for flest mulig slik at et eventuelt mønster tilsløres, og lar dem slippe unna med et klapp på skulderen. Dere i mediene er fortsatt med på notene.

Ikke en gang fra Kripos kommer det livsviktig, utfyllende informasjon, til tross for at dere må ha skjønt for mange år siden at det var god grunn til bekymring for hva som kunne skje.

Appell

Vi ber ikke om mye. Folk ber faktisk bare om det mest grunnleggende som skal til for å kunne kalle seg en stat.

annonse

Beskyttelse.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon