Carl Ivar Hagen, varsleren «eliten» fremdeles behandler som Dr. Stockmann. Fra Henrik Ibsens En Folkefiende. Han som sa: «Den sterkeste er den som står aller mest alene.» Han som står imot: «Den forbannede kompakte, liberale majoritet» Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Gode gamle Carl I Hagen har våknet, og han har blitt vekket som bjørnen. Hagens tilsvar til VGs leder er så kraftig kost at den kun kom på papir. Det begynte med at Hagen ikke vil at FRP skal være med på EU sin fordeling av båtflyktninger. Da svarte VG på lederplass at FRP isteden burde heller gå ut av regjering.

annonse
annonse

VG sin leder dreide seg kun om flyktningers lidelser og hvor tragisk situasjonen er, og at vi må brette opp ermene, igjen. Den vanlige oppramsingen, mulig det er salgsargumentene til Flyktninghjelpen eller Redd barna?

annonse

Men VG besvarte ikke Hagens argumenter, det gikk kun i pekefinger og jeg har bedre meninger enn deg-retorikk. Carl trekker frem et argument som forble ubesvart:

– Mine synspunkter på krisen med økonomiske migranter på vei til Europas velferdsstater som rundhåndet fremskaffer gode boliger og penger til mat, klær og utstyr de kun drømmer om i sine hjemland ville ikke VG bringe videre til sine lesere.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Hvorfor det? Men vi slipper å gjette – Carl I Hagen gir oss svaret:

– At VG aldri lærer! I 30 år, minst, har VG tatt feil! Herligheten med det fargerike fellesskap og den fine berikelse av norsk kultur som den islamske kultur og religion brakte til landet har blitt som jeg sa tidlig en katastrofe. Det tidligere harmoniske og homogene og fredelige samfunn er nå preget av konflikter mellom religioner, verdier, kulturell skikk og bruk, gjengkriminalitet, utenforskap og gryende gettosteder. Alt det jeg advarte mot ville skje, skjer nå, og VG og andre MSM medier (Main Street Medier) latterliggjorde, hånflirte av og bekjempet må de bite av seg. Jeg fikk dessverre rett….

Hagen sier høyt det som mange tenker, men unntak av godhetstyranner i gamlemedia og politiske godhetsposører: Er dette virkelig flyktninger?

De har moderne vestlige klær, dyre mobiltelefoner og titusener av dollar til menneskesmuglere. Hagen er en frittalende mann, og han kaller en spade en spade: Det er økonomiske migranter. En kan forstå hvorfor «eliten» eller «fordelsfolka» som Øystein Spetalen kaller dem – sjelden har likt Carl I Hagen! Han er en ærlig mann og sier akkurat hva han mener, og det med utestemme:

– Alle diktatorer som er blitt rike på vår dumsnille og naivistiske u-hjelp i mer enn 30 år og som nå flår norske skattebetalere med 30 000 millioner kroner årlig for at KrF skal skryte av at vi er best i verden på dumsnill naivitet.

Da er det opp til dere lesere å bestemme om hvem som har rett, Hagen eller VG?

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.