Illustrasjonsfoto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
annonse

Av kommentarene etter mitt innlegg «Stopp folkevandringene», ser jeg dyp pessimisme i folket. Problemer blir tiet ihjel og varslerne kuet, i en grad som har tatt motet fra mange. Det norske folket lærte at varslere straffes, og at det best lønner seg å bøye hodet og holde kjeft. 

annonse

Jeg forstår fortvilelsen over oss trege, dopede og indoktrinerte – ja olje-dekadente; med våre typiske unnvikende solskinnsledere. Men folkens, heldigvis, det gjelder ikke hele Europa, og forandringen, vår nasjonale snuoperasjon, den kommer gjerne inspirert utenfra.

annonse

Merkel og Macron kan pretendere så mye de bare vil fra sine respektive høye tårn, men det er folk med bakkekontakt som nå er i uimotståelig bevegelse. Globalistelitene og EU vil bli feiet ut, ellers blir det borgerkrig. Det blir det gjerne uansett, invadert som Europa er av primitive horder som ikke vil oss vel. Det innrømmer de selv, så sikre er de på at Vestens politikere er av typen den ryggende Chamberlain, som sa og trodde fred i vår tid.

Trump har rett, europeerne har tatt fordel av det liberale USA lenge nok. Derfor må balansen gjenopprettes, selv om det blir gnisninger; selv om fordelsfolket og sosialister flest protesterer. Mange burde rettslig vært prøvet for brudd på våre menneskerettigheter: vårt legetime krav på fred, ro og orden, samt for deres pretenderte godhet og skjulte egoisme mht. islamsk invasjon til vår vestlig sivilisasjons tilintetgjørelse eller, i beste fall, til vår fremtidige dhimmi-tilværelse.

Opprøret utenfor Norge mot det udemokratiske EU-eksperimentet, som søker multikultur og slutten på Europas nasjonalstater og kulturer, herunder vår gamle kristne tro og kultur, som, gjennom opplysning og vitenskap har fremmet Vesten, er sterkt økende. Ganske enkelt fordi Europa ellers settes tilbake til noe middelaldersk dysfunksjonelt og ikke-kompatibelt; uten frihet, demokrati og fredelig mangfold. Dette underkommuniseres av taperne…

annonse
annonse

Men snøballen er begynt å rulle og å pakke på seg, og til høsten kan realitetene ikke skjules lenger. I det minste, det er min påstand. Ikke gi opp, sloss for alt vi har kjært, og fornuften seirer til slutt.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.