Mulla Krekar var blant demonstrantene som i 2012 markerte sin misnøye med koranbrenning. Foto: Eivind Griffith Brænde / Scanpix
Del saken
 • 3.1K
 •  
 •  

Vi publiserte forleden en nyhetssak i Resett om en imam i København som sier at Europa skal invaderes av muslimer, og at jødene skal utraderes. Det er lett for enkelte å avfeie imamer som denne som en marginal ekstremist det ikke finnes mange av, men det han sier er kun et ekko av hva andre muslimer har sagt før ham.

annonse

Annonse

Vi må ikke være naive. Vi må være føre-var. Vi må være sterke, og legge bort den servile, underdanige holdningen overfor nykommere. Vi må manne oss opp, slutte å være selvoppofrende, slutte med å skamme oss over en kolonialisme vi ikke har hatt noen del i. Dagens migranter er ikke slaver av Vesten, og vi er ikke koloniherrer.

Verden er ikke ideell. Mennesker liker best de som ligner en selv, som man har ting til felles med. Vestlige personer foretrekker å omgås med andre vestlige. Somaliere foretrekker sine egne. Muslimer foretrekker andre muslimer. Stort sett. Det finnes selvfølgelig unntak.

annonse

Annonse

Derfor fungerer kulturelt homogene samfunn bedre, og er tryggere, mer samholdige og tillitspregede. Derfor funker ikke storskala multikulturalisme. Et samfunn der stadig mer jevnstore, ulike kulturelle grupper lever side om side, med vidt forskjellige verdier, kan aldri være det velfungerende samfunnet som vi er vant med i Norden.

annonse

Annonse

Naturligvis vil vi bli fortrengt, og vårt vestlige samfunn vil dø, dersom vi skal fortsette med å være den eneste gruppen i verden som ikke prioriterer oss selv, slik alle andre gjør. Dersom vi er den eneste gruppen som mener at vi skylder andre grupper å ofre noe, så er det først og fremst vår livsførsel som vil marginaliseres eller forsvinne. Selvsagt vil slike servile holdninger tape for et ekstremt kompromissløst, macho og selvhevdende islam.

Radikale muslimske aktivister fremstiller seg som ofre for rasistisk «islamofobi» i Vesten. København-imamen har mage til å påstå at det er muslimske kvinner som blir angrepet, mens kvinner over hele Vest-Europa forteller at de ikke tør å gå ut til visse tider, og at de er blitt mindre trygge ute i gatene. Alle vet hvem som står bak de grusomme gjengvoldtektene på europeiske kvinner, grooming-sakene i Storbritannia og Nederland, den kraftige økningen i overgrep på offentlig plass over hele kontinentet, og særlig i vårt østre naboland. Alle vet hvilken religion disse gjerningsmennene har. Alle vet hvilken æreskultur de er oppdratt i, og hva dette betyr for kvinner.

Og myndighetene tar ikke reaksjonær islam på alvor. Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm mener at det er helt OK for mannlige lærere å ikke håndhilse på kvinner. Hun sier at det finnes andre måter å gjøre ting på.

Dette har Bjurstrøm helt rett i. Det finnes andre måter å gjøre ting på. Man kan straffeforfølge homofile, man kan gi kvinner halvparten av menns arv, og man kan fengsle kvinner som er blitt voldtatte. At man kan «gjøre ting annerledes» er ikke et holdbart argument. Alt dette er uttrykk for en sterkt patriarkalsk æreskultur, som vårt likestillingsombud her ønsker å verne om.

annonse

Annonse

Islam er vår tids nazisme, det kan ikke gjentas for ofte. Islam er ikke mennesker, og å hate islam er like ille eller like bra som å hate kommunisme, fascisme eller andre ideologier. Ingen er menneskefiendtlig eller rasistisk av å frykte ideer.

Vi som advarer mot islams vekst gjør det med stor risiko for eget liv og egen helse. Vi gjør det på tross av at det medfører stigmatisering fra vårt ettergivende, servile og islamofile etablissement, som insisterer på destruktiv flerkultur. På tross av at vi blir sett på som paranoide, skrullete rasister.

Vi gjør det fordi vi ser at islam i Vesten er på fremmarsj og vokser raskere enn alle andre religioner, og fordi vi vet at mer islam i samfunnet nødvendigvis vil bety mindre frihet, mindre likestilling, mindre av alt vi kjenner og elsker. Det er ikke spekulasjon. Vi ser det samme over hele verden. Der islam trer frem, forsvinner friheten. Ingen land med en muslimsk majoritet er noe å skryte av. Ingen av dem har noe i nærheten av vår frihet, vår likestilling, vår individualisme, og dermed er de heller ikke kapable til å oppnå det vi har oppnådd i Vesten.

Vår kultur og vår mentalitet har ledet oss til dagens fantastiske samfunn. Men det som er bygget opp gjennom generasjoner kan ødelegges i løpet av et tiår eller to. Drastiske demografiske endringer, ved masseinnvandring og høye fødselstall blant visse grupper vil medføre islamisering. Det betyr noe hvem som bor i vårt samfunn, og hvilke verdier de har.

Der kristendommen har utviklet seg, og gjort store innrømmelser, står islam bom stille, og har gjort det i 1400 år. Hvorfor skulle islam utvikles? Islam er jo perfekt, Koranen og Muhammed likeså. Ingen andre religioner gjør krav på slik en bragd. Selvsagt er dette annerledes. Derfor kastes homofile fra bygninger i år 2018, derfor har kvinner fortsatt ikke likhet for loven, samme rettigheter som menn, i muslimske samfunn. Derfor steiner man for utroskap, og kapper av hender for tyveri, den dag i dag.

Vi burde frykte islam mer enn vi frykter å bli kalt en paranoide rasister. Uansett hvilken etnisitet man har. Uansett om man er venstre- eller høyrevridd, og uansett hva ens foreldre tror på. Islam har ingen plass i det opplyste Vesten, like lite som middelalderens kristendom.

Derfor må vi si nei til fortsatt masseinnvandring, og farvel til asylretten slik den har blitt praktisert som en permanent gjenbosettingsrett. Vi må sørge for at forholdene ikke lenger ligger til rette for islam og andre barbariske ideologier i Norge. Vi må forby og utradere de usiviliserte praksisene ideologiens følgere befatter seg med, slik som omskjæring (lemlestelse) av små jente- og guttebarn, og dyremishandlingen som er halalslakt.

Vi må gjøre det vanskelig å stå for totalitære og diskriminerende ideer i Norge. Vi har gjort det med nazismen. Vi må også gjøre det med islam. For en reformasjon er dessverre ikke i sikte ennå, ikke på lang tid.


Del saken
 • 3.1K
 •  
 •  
 •  
  3.1K
  Shares
 • 3.1K
 •  
 •  
annonse

Les også: