Maria Zähler
Kommentator
Kari Veiteberg, biskop i Oslo. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Del saken
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Vi lever i en spennende og merkelig tid. Vi har en Oslo-biskop, Kari Veiteberg, som promoterer skadelige, venstreradikale konspirasjonsteorier. På Facebook har hun hyllet Black Box for deres teaterstykke inneholdende farlige og løgnaktige påstander om besvergelser som setter livene til de svertede individene i fare. Hun støtter de som snikfilmer hjemmene til politikere og mediepersonligheter, og bidrar til at disse får trusler. Løgner spres og venstreradikale aktører i etablissementet har samvittighet til å bidra til spredning og oppmuntre til mer.

Samtidig avkles sosionomstandens resistens mot fakta. Mona Berger i sosionomenes fagforening FO kritiserer NTNUs Øyvind Eikrem for sistnevntes helt ukontroversielle uttalelser til Resett om ulike kulturers syn på vold og disiplin. Man skal altså ikke si sånne ting, for ifølge disse radikalerne er personer med innvandrerbakgrunn noen veldig sårbare persilleblader som ikke tåler å høre sånne utsagn uten å føle seg personlig krenket, selv om ingen noensinne har sagt at absolutt alle minoritetspersoner er på en eller annen måte. Ingen argumenterer imot det Eikrem faktisk sier. De bare sverter ham med diffuse begreper som «verdigrunnlag», fordi de i virkeligheten ikke har noe å si om det han faktisk sa.

Dette er mennesker som føler alt for mye, og tenker altfor lite. Det er helt utrolig at man kan få seg til å støtte opp om karakterisering, mobbing og utstøtelse av mennesker basert på uttalelser om fakta og automatikk som ikke alltid er beleilig eller føles godt. Det er rett og slett forkastelig at en biskop kan gå ut å hylle demonisering av innvandringskritikere og konspirasjonsteorier om et såkalt «ytre høyre», som i verste fall faktisk leder til utrygghet for de rammede. Til og med Eivind Trædal har tatt avstand fra Black Boxs snikfilming. Osloborgere bør ta avstand fra Kari Veiteberg.

Det raddisene ikke ennå har skjønt er at det er de som har hegemoni. Det er de som har inntatt etablissementet og infisert mainstream-samfunnet med sitt press på å fjerne nasjonalstaten og innføre et balkanisert, multikulturelt samfunn, sin marginalisering av konservative og fornektelse av alle sannheter som ikke føles gode.

I land etter land i Europa våkner nå den konservative motkulturen. Folks flest er imot denne destruktive utviklingen. Det handler ikke om at man har et annet menneskesyn. Alle bør være enige om at alle mennesker er like mye verdt. Men det betyr ikke, og kan aldri bety, at alle har rett til et liv Norge og Europa. Det må være opp til oss borgere hvem vi vil inkludere.

Nå demonstreres det mot masseinnvandring og politisk korrekthet i Frankrike, Belgia og Nederland. Dette er opposisjonelle markeringer som vil nå Norge før eller siden. Her på berget kan vi foreløpig kaste oljepenger på problemene våre, men det er ingen varig løsning, og når kuttene kommer, da vil norske venstreradikalere etterhvert skjønne at de for lengst har sluttet å være rebeller, og at de lenge har opptrådt som undertrykkende meningstyranner.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]