Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 97
 •  
 •  
 •  
 •  

Denne uken har det vært en spennende nominasjonsrunde med mange sterke kandidater, slike som Hadia Tajik, Une Bastholm og ikke minst Eivind Trædal, men ingen av de greide å kvalifisere seg til Den endelige nominasjonen.

Her snakker vi eliteserie og kandidater slik som: Erna Solberg, Rune Berglund Steen, Abid Raja og ikke minst Trine Skei Grande. 

Det har vært tilløp til klager i kommentarfeltet om at Ukens Resett-navn kun tillater en stemme. Særlig når vi kommer til uker som denne, der en helst vil stemme på alle. Vi er de første til å forstå din frustrasjon, men vi har regler. Om du heller vil ha anarki, så vil vi henvise deg til helt andre «blogger» enn seriøse Resett.

At konkurransen denne uken har vært knallhard sier seg selv når selveste Eivind Trædal blir felt i første runde, i en ordinær uke så ville han nok ha vært en soleklar vinner. Men i Ukens Resett-navn er knivingen nådeløs, da kan han ikke høste inn seieren bare å være Trædal, han må også ha utmerket seg på en måte som brenner seg fast i lesernes minne.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Trædal måtte til og med se seg slått av sin «partner in crime» Rune Berglund Steen, det må ha vært særlig bittert. Rune som fikk æren av å sitte på den opphøyde scenen rett ved siden av Trædal sjøl på hans berømte boklansering, han fikk til og med lov til å snakke med den store forfatteren. Men denne uken hadde Rune et så meget sterkere kandidatur, han trommet sammen tropper av rødrever og demonstrerte mot de som demonstrerte mot FNs migrasjonspakt. Slike krumspring gir en stjerne i boka i Ukens Resett-navn.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Neste nominerte var det tidligere vinner av Ukens Resett-navn stasminister Erna Solberg, denne uken ble hun nominert fordi hun var i Sør-Afrika og mottok hedersprisen Global World Leader. Hva hun fikk den for er uvisst, men den ender vel opp på veggen sammen med T-skjorta: Ukens Resett-navn.

Men ingen av de nådde opp til toppen av pallen, denne uken ble det faktisk en delt førsteplass. Knoll og Tott eller Grande og Raja som de er døpt fikk 29 % av stemmene hver. 

 

 

 

 

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Vinnerne av denne Ukens Resett-navn har underholdt oss en lang uke. Der det ene oppslaget overgikk det andre, om det er mulig, og så avsluttet de uken med en god bjørneklem.

Tiden vil vise om det egentlig var et «Judas-kyss»?

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 97
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]