Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Denne uken har det vært en spennende nominasjonsrunde med mange sterke kandidater, slike som Hadia Tajik, Une Bastholm og ikke minst Eivind Trædal, men ingen av de greide å kvalifisere seg til Den endelige nominasjonen.

Her snakker vi eliteserie og kandidater slik som: Erna Solberg, Rune Berglund Steen, Abid Raja og ikke minst Trine Skei Grande. 

Det har vært tilløp til klager i kommentarfeltet om at Ukens Resett-navn kun tillater en stemme. Særlig når vi kommer til uker som denne, der en helst vil stemme på alle. Vi er de første til å forstå din frustrasjon, men vi har regler. Om du heller vil ha anarki, så vil vi henvise deg til helt andre «blogger» enn seriøse Resett.

annonse

At konkurransen denne uken har vært knallhard sier seg selv når selveste Eivind Trædal blir felt i første runde, i en ordinær uke så ville han nok ha vært en soleklar vinner. Men i Ukens Resett-navn er knivingen nådeløs, da kan han ikke høste inn seieren bare å være Trædal, han må også ha utmerket seg på en måte som brenner seg fast i lesernes minne.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Trædal måtte til og med se seg slått av sin «partner in crime» Rune Berglund Steen, det må ha vært særlig bittert. Rune som fikk æren av å sitte på den opphøyde scenen rett ved siden av Trædal sjøl på hans berømte boklansering, han fikk til og med lov til å snakke med den store forfatteren. Men denne uken hadde Rune et så meget sterkere kandidatur, han trommet sammen tropper av rødrever og demonstrerte mot de som demonstrerte mot FNs migrasjonspakt. Slike krumspring gir en stjerne i boka i Ukens Resett-navn.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Neste nominerte var det tidligere vinner av Ukens Resett-navn stasminister Erna Solberg, denne uken ble hun nominert fordi hun var i Sør-Afrika og mottok hedersprisen Global World Leader. Hva hun fikk den for er uvisst, men den ender vel opp på veggen sammen med T-skjorta: Ukens Resett-navn.

Men ingen av de nådde opp til toppen av pallen, denne uken ble det faktisk en delt førsteplass. Knoll og Tott eller Grande og Raja som de er døpt fikk 29 % av stemmene hver. 

annonse

 

 

 

 

annonse
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Vinnerne av denne Ukens Resett-navn har underholdt oss en lang uke. Der det ene oppslaget overgikk det andre, om det er mulig, og så avsluttet de uken med en god bjørneklem.

Tiden vil vise om det egentlig var et «Judas-kyss»?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon