Didrik Søderlind til angrep på Resetts kommentarfelt
Del

Rådgiver i Human-Etisk Forbund Didrik Søderlind fortsetter sin kamp mot nettavisen Resett på sosiale medier. I et nytt innlegg går han til angrep på kommentarfeltet.

annonse

Søderlind, som ofte får sine meninger på trykk i VG, la ut en nyhetslink på Twitter om en mann som kjørte inn i en folkemengde i USA og drepte en person.

Mannen deltok i en demonstrasjon for «Unite the Right»-grupperingen i USA og ble denne uken dømt til livsstil i fengsel for sin drapshandling.

Søderlind fikk svar fra en kvinne etter å ha lagt ut nyhetslinken. Hun påstår at drapsmannen blir tatt i forsvar i Resetts kommentarfelt.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

– Jeg så på resett at kommentarfeltet mente dette var justismord uten sidestykke, de var i harnisk. Jeg sjekker kommentarfeltet innimellom for å se hvor langt ute de er, skrev hun i en kommentar.

Søderlind trodde først at kvinnen snakket om kommentarfeltet til VG, men da han skjønte at hun snakket om Resett var han klar i sitt svar.

– Å, blandet. Trodde det var kommentarfeltet i VG du snakket om. At kommentarfeltet i Resett forsvarer nynazistiske mordere tar jeg jo for gitt egentlig, tvitret rådgiveren.

Søderlind har tidligere hevdet at Resett er på listen over «landets ekstreme gærninger».

Nylig mobbet han også frisøren Merete Hodne da han kalte henne «norges dummeste anti muslim-aktivist».

annonse

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører