Didrik Søderlind til angrep på Resetts kommentarfelt
annonse
annonse

Rådgiver i Human-Etisk Forbund Didrik Søderlind fortsetter sin kamp mot nettavisen Resett på sosiale medier. I et nytt innlegg går han til angrep på kommentarfeltet.

Søderlind, som ofte får sine meninger på trykk i VG, la ut en nyhetslink på Twitter om en mann som kjørte inn i en folkemengde i USA og drepte en person.

Mannen deltok i en demonstrasjon for «Unite the Right»-grupperingen i USA og ble denne uken dømt til livsstil i fengsel for sin drapshandling.

annonse

Søderlind fikk svar fra en kvinne etter å ha lagt ut nyhetslinken. Hun påstår at drapsmannen blir tatt i forsvar i Resetts kommentarfelt.

– Jeg så på resett at kommentarfeltet mente dette var justismord uten sidestykke, de var i harnisk. Jeg sjekker kommentarfeltet innimellom for å se hvor langt ute de er, skrev hun i en kommentar.

Søderlind trodde først at kvinnen snakket om kommentarfeltet til VG, men da han skjønte at hun snakket om Resett var han klar i sitt svar.

annonse

– Å, blandet. Trodde det var kommentarfeltet i VG du snakket om. At kommentarfeltet i Resett forsvarer nynazistiske mordere tar jeg jo for gitt egentlig, tvitret rådgiveren.

Søderlind har tidligere hevdet at Resett er på listen over «landets ekstreme gærninger».

Nylig mobbet han også frisøren Merete Hodne da han kalte henne «norges dummeste anti muslim-aktivist».

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon