Linn Stalsberg. Foto: Wikipedia.
annonse
annonse

Ytterliggående krefter i media mener Resett skal ties ihjel.

Da Øystein Steiro Sr. skrev en kommentar i Resett der han påstod at «Olemic Thommessen og de fem andre i presidentskapet i Stortinget kastet bort 2,8 milliarder av skattebetalernes penger til en stortingsgarasje», svarte stortingspresident Tone W. Trøen i en egen kommentar i Resett som ble publisert fredag.

Der begrunnet hun hvorfor hun mener Steiro tar feil i sin påstand om stortingets byggeprosjekt.

annonse

Kort tid etter at kommentaren ble publisert var den tidligere VG, NRK og Dagbladet-journalisten Linn Stalsberg raskt ute på Twitter med kritikk. Stalsberg gikk til angrep på Trøen for å komme med motsvar i avisen.

– Hvorfor i all verden gidder Stortingspresident Tone Trøen skrive et tilsvar til en sak på bloggen Resett? Skal man svare på alt det rare som skrives på disse bloggene blir det mye å gjøre for våre folkevalgte, tvitret hun og fikk tommel opp fra blant andre Dagsavisen-kommentator Hege Ulstein.

Meldingen fra Stalsberg ble ikke godt tatt i mot av Trøen.

annonse

– Når noen ytrer noe som helt åpenbart ikke er korrekt, har jeg som policy å bidra til å rette opp med korrekt informasjon.

– Takk for svar. Det forstår jeg. Men Resett er primært blogg med høyreekstrem vri. Sjekket du hvem som hadde skrevet artikkelen du svarte på? Jeg vil nødig at Stortingspresidenten aksepterer dette som et medie verdt bruke tid på, svarte Stalsberg.

 

Dobbelt så mange delinger som Dagsavisen

Resett har det siste året hatt en voldsom vekst i antall lesere. Avisen var blant annet det niende mest delte nettstedet i 2018 med over 3,7 millioner delinger på sosiale medier.

Til sammenligning hadde Dagsavisen 1,7 millioner delinger samme året, dette til tross for at de har en mye større stab enn Resett og at de får nesten 40 millioner kroner årlig i pressestøtte av staten.

Les også: De «gode» menneskenes ondskap, tilfellet Linn Stalsberg

annonse

Resett har som kjent ingen pressestøtte i ryggen og har alle sakene liggende åpent uten noen form for betalingsmur. Vi takker alle våre lesere for at dere bidrar til å holde denne nettavisen levende og setter stor pris på støtte, spesielt etter at journalister i etablerte media ønsker å tie oss ihjel.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon