Illustrasjonsfoto: Pixabay/geralt
annonse
annonse

Politiets sikkerhetstjeneste (PST), har nå opprettet «Operasjon hat», hvor målsettingen er at hatytringer og trusler mot politikere, myndighetspersoner og andre utsatte grupper skal slås hardere ned på.

PST-sjef Benedicte Bjørnland, sier at trusler mot politikere er et demokratisk problem:

– I media har vi lest om ungdomspolitikere, fremtiden og morgendagens potensielle stortingspolitikere og regjeringsmedlemmer, som trekker seg fra politikken fordi de ikke orker hat, hets og truende ytringer. Det mener vi er svært uheldig og det ønsker vi å forebygge. Det er faktisk ikke bare politikere som enkeltpersoner dette går utover, det er et demokratisk problem, sier Bjørnland til NRK.

annonse

I artikkelen kan vi også lese om ungdomspolitikeren Hamza Ali fra AUF. Han skal visstnok bli hetset og truet hver eneste gang han sier noe offentlig om politikk. Riksadvokatembetet ønsker nå at straffen for hets og trusler mot politikere, myndighetspersoner og andre utsatte grupper, nå skal bli mye strengere.

Når ble politikere og myndighetspersoner en utsatt gruppe? Dette er makteliten i Norge. De som skummer fløten og gir seg selv goder som en annen stakkar kan se langt etter. Hva er det Bjørnland og Riksadvokatembetet vil? Ønsker de å fullstendig kneble den menige mann og innføre en total politistat i god gammel DDR stil?

Kan det være slik at Bjørnland og Riksadvokaten selv er en del av problemet? Ved å beskytte elitegruppene skaper de en segregering og forskjellsbehandling som utelukkende vil være konfliktskapende, ikke forebyggende.

Vi er vel alle enige om at trusler ikke er bra. Det både er og bør være straffbart å true andre mennesker. Samtidig må man holde tunga rett i munnen her. Hvem er det som skal bestemme hva som er hets og hva som er trusler? Hvor vil grensene gå? Ønsker man et samfunn likt det som var i Nazi-Tyskland under Hitler, hvor alle som ytret seg negativt om hans politikk ble kastet i konsentrasjonsleire?

annonse

NRK gjør et stort poeng ut av denne Hamza Ali og all den hetsen han skal få. Bakgrunnen for det hele er ganske enkel. Han har i likhet med Sumaya Jirde Ali, gått hardt ut mot Sylvi Listhaug. Han er født i Stavanger av somaliske foreldre, er muslim og påberoper seg å være like norsk som det Listhaug er. At hverken han eller NRKs journalister skjønner at det provoserer mange voldsomt, er både oppsiktsvekkende og skremmende.

UDI sine egne sider kan man lese:

I Norge er det ikke slik at alle som er født i landet automatisk blir norske statsborgere. Barn som blir født i Norge, men har to foreldre som er utenlandske statsborgere, blir ikke norske statsborgere når de blir født.

Når man i tillegg er muslim, så burde selv NRK skjønne at verken Jirde Ali eller Hamza Ali er norske. De er innvandrere med norske statsborgerskap,m. Hvorfor er det så innmari vanskelig for sosialister, venstrevridde, naive og politisk korrekte med skyggelapper å forstå dette? Det er jo sågar skrevet i loven!

Det å komme som innvandrer til et annet land og ikke bare kreve de samme rettighetene som de etniske borgerne, men sågar være frekk nok til å lange ut mot landets egne politikere, lover og levesett, på en svært ufin måte, ville ha ført til utvisning i de aller fleste andre land i verden.

annonse

Men det er tydeligvis ønskelig i Norge at vi skal la folk komme og både kreve og bestemme i landet. Hamza Ali kritiserte Listhaug fordi hun sa at i Norge så spiser vi svin og drikker alkohol. Han følte seg deretter både truet og hetset fordi han mente at han var like norsk, selv om han ikke spiser svin, ikke drikker alkohol og er muslim. Det må Hamza selvfølgelig få lov til å mene, selv om det ikke er sant. Han må da få tro hva han vil. Problemet blir når han går ut offentlig og mener dette for så å umiddelbart innta offerrollen, når folk blir forbannet på denne utrolig frekke oppførselen, og gjerne dessverre ytrer seg på en måte de ikke ville ha gjort om de ikke var så sinte.

Hva om PST, Riksadvokaten – ja hele det norske embedsverket og kongen med – begynner å se litt på årsakene til at disse truslene og denne hetsen kommer? Hvem vil vel egentlig finne seg i å bli utskjelt og ikke minst fortalt at den man er, det man er vokst opp med, er både galt og usmakelig? Hvis jeg dro ned til Somalia og forlangte å få penger til livsopphold, bolig og bil av den somaliske staten, hva ville de ha svart meg mon tro? Hvis jeg i tillegg forlangte å få være med i politikken der og skjelle ut noen somaliske politikere som er glad i landet og tradisjonen sin – hva ville ha hendt da?

At man i Norge skal være så skinnhellige at man skal gi bort det som møysommelig og med blod, svette og tårer er bygd opp av våre forfedre, grenser til en skandae.

Nå ser vi at selv Unge Høyres leder, Sandra Bruflot, går ut og sier at både skatter og egenandeler vil måtte økes samtidig med at velferdsordninger bare vil bli for de som trenger det mest. Det hun ikke sier noe om, er hvorfor dette skjer. Vi vet alle hvorfor. Med den innvandringspolitikken vi har ført, er det ikke lenger mulig å beholde den strukturen av velferd som vi har vært vant til. Pensjonister har feks allerede fått avkortninger i sine pensjoner. Hvordan føles dette for alle Høyre velgere mon tro? Høyre – partiet som er mot skatter og avgifter, iallefall for de rikeste.

Vi går altså mot å bli det nye DDR. En politistat hvor man blir vekket opp midt på natten, arrestert og ført inn til avhør fordi man har ytret seg kritisk til noe som regimet ikke liker. Man fratas alle rettigheter som borger og holdes under streng kontroll og oppsikt. Det er usigelig trist at man ikke har lært av historien, men slik er det.

En tysker jeg kjenner eier en våpenbutikk i utkanten av Frankfurt i Tyskland. Der har de kommet enda lenger enn i Norge. Han kunne fortelle at for 5 år siden, kunne man bestille et våpen i løpet av en 2-3 dager. I dag er ventetiden på 3-4 måneder. Etterspørselen er enorm. Det er etniske tyskere som kjøper våpen opplyser han. Det har de også gjort før. Den gangen endte det hele forferdelig.

Vi kan alltids håpe, be og tro at menneskeheten lærte av hva som skjedde den gang og ikke gjør den samme feilen igjen. Men det eneste vi har lært av historien, er at den alltid gjentar seg.

Venstres Abid Q. Raja sier det slik på Twitter:

annonse
Skjermdump fra Twitter.

– Særs skuffende at dette finnes i vår opplyste tid, og i vårt fredfulle land. Vi må fortsette å si; nei til all rasisme, der du jobber der du bor!

Det vi bør si nei til Raja, er deg og de som har slike meninger som du har. Det er dere som sørger for at den norske befolkningen er splittet sågar som hele den europeiske og amerikanske!

Vi må si nei til alle i makt- eliten som ønsker å bestemme hva vi skal tenke, si, føle og gjøre. Det er provokatørene som Jirde Ali og Hamza Ali som utgjør problemet, sammen med de som forsvarer dem, som Abid Q. Raja.

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon