Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO / Zakaria ABDELKAFI
annonse
annonse

På nettsiden Indymedia er det blitt publisert detaljerte «instruksjoner for mord på AfD-svin under valgkampen». 

– Skaff to våpen i land med mer liberale våpenregler. Glock 20 10 mm anbefales. Så digitale Motorola 2200 walkie-talkies med kryptering. Skaff en van med skift og flere motorsykler fylt med drivstoff. Span på AfDs arrangement og velg deg et mål. Desto mer velkjent, desto bedre. Høytstående drapsofre innen partiet navngis. Studer stedene, veiene og kartet.

Slik lyder et utdrag fra instruksjonene tyske venstreekstremister har publisert på nettsiden Indymedia. Instruksjonene er detaljerte, og går ut på å drepe politikere for det konservative, innvandringskritiske partiet Alternative für Deutschland (AfD) i forkant av EU-valget i mai.

annonse

Les også: NRK manipulerer voldshendelse på Tøyen

Terror

AfDs parlamentariske leder Dr. Alice Weidel har konstatert at terroren fra den ekstreme venstresiden har nådd et nytt nivå, og at dersom de nå oppfordrer til vold, så har de sluppet alle hemninger. 

annonse

Weidel oppfordrer den tyske regjeringen til å klassifisere den militante venstreekstreme grupperingen Antifa som en terrorrorganisasjon, og å stenge nettsiden Indymedia. Videre ber hun om at tysk etterretning skal konsentrere seg om å få bukt med denne virkelige trusselen mot demokratiet, fremfor å samle inn informasjon om den demokratiske opposisjonen i Forbundsdagen.

Overvåkning

For en tid tilbake kom det rapporter om at den tyske sikkerhetstjenesten BfV har startet overvåkning av politikere i AfD og i ungdomspartiet, for å undersøke eventuelle koblinger til ekstremisme. 

Forleden kunne Süddeutche Zeitung imidlertid rapportere at BfV i et dokument som redegjør for deres begrunnelse for overvåkningen av AfD, henviser til materiale fra venstreekstreme Antifa, som kilde for sine mistanker om ekstremisme i det innvandringskritiske partiet.

Les også: Her angriper venstreekstremister en kvinnelig reporter på åpen gate i London

Vold

annonse

Like etter nyttår publiserte Antifas lokallag i Bremen materiale som oppmuntret til vold mot mennesker de hevder er «nazister». Et par dager senere ble AfD-politikeren Frank Magnitz brutalt angrepet i Bremen. 

Foto: Skjermdump fra Facebook.

Senest tirsdag forrige uke satte tre menn fyr på et AfD-medlems bil i Berlin. En av de tre som ble arrestert i etterkant av hendelsen, viste seg å være en slags «ekspert» på «antifascisme», som tidligere har arbeidet for en venstreradikal organisasjon, finansiert av den radikale masseinnvandringsentusiasten George Soros og hans Open Society Foundation.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon