Finland har også opplevd terror. To drepte og åtte sårede var resultatet av knivterroren i Åbo 19. august 2017. (Vesa Moilanen/Lehtikuva via AP)
annonse

Den finske kommunen Uleåborg forbyr nå migranter fra å besøke barnehager og skoler, etter den seneste voldtektsbølgen mot mindreårige jenter, skriver VoiceOfEurope.

annonse

Resett har tidligere skrevet om de mange tilfellene av voldtekt om har rammet Finland den senere tid. I så og si alle tilfellene er gjerningsmennene nyankomne asylsøkere. Flere politikere har tatt til orde for å ta statsborgerskapet fra alle som blir funnet skyldige i slik grov kriminalitet, med påfølgende utvisning. Rett før jul ble blant annet en 10 år gammel jente gjengvoldtatt av syv migranter.

annonse

Men også Finland har sine globalister, som gjerne vil øke tempoet på utskiftningen av befolkningen.

Les også: Finske globalister vil erstatte finner med innvandrere

Nå reagerer foreldre i Uleåborg på et nytt integreringsprosjekt ved navn ESIKOTO, hvor migranter besøker skoler og barnehager for å lære mer om det finske samfunnet, og for å fremme multikultur. Kommunen velger å respektere foreldrenes bekymring, og forbyr altså slike besøk.

annonse
annonse

Mika Pentillä er ansvarlig for kultur og utdannelse i kommunen, og sier til Yle:

– Vi har bestemt i dialog med arrangørene for prosjektet at det ikke blir noen flere besøk slik situasjonen er nå.

Seksuell kriminalitet opp 20 % på et år
Økningen i seksuell kriminalitet er dramatisk. Ny statistikk viser en økning på 20 % i løpet av et år, ifølge politisjef Arto Karnaranta. Afghanske og irakiske menn dominerer statistikken.

Finland har alltid vært en slags lillebror i forhold til Sverige. Men debattklimaet er helt annerledes i landet med tradisjoner som sauna og sisu. Selv russerne måtte gi opp forsøket på å erobre landet (selv om de tilegnet seg store landområder).

Så spørs det om bølgen av migranter lykkes bedre.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.