Finland har også opplevd terror. To drepte og åtte sårede var resultatet av knivterroren i Åbo 19. august 2017. (Vesa Moilanen/Lehtikuva via AP)
Del saken
 • 2.9K
 •  
 •  
 •  
 •  

Den finske kommunen Uleåborg forbyr nå migranter fra å besøke barnehager og skoler, etter den seneste voldtektsbølgen mot mindreårige jenter, skriver VoiceOfEurope.

Resett har tidligere skrevet om de mange tilfellene av voldtekt om har rammet Finland den senere tid. I så og si alle tilfellene er gjerningsmennene nyankomne asylsøkere. Flere politikere har tatt til orde for å ta statsborgerskapet fra alle som blir funnet skyldige i slik grov kriminalitet, med påfølgende utvisning. Rett før jul ble blant annet en 10 år gammel jente gjengvoldtatt av syv migranter.

Men også Finland har sine globalister, som gjerne vil øke tempoet på utskiftningen av befolkningen.

Les også: Finske globalister vil erstatte finner med innvandrere

Nå reagerer foreldre i Uleåborg på et nytt integreringsprosjekt ved navn ESIKOTO, hvor migranter besøker skoler og barnehager for å lære mer om det finske samfunnet, og for å fremme multikultur. Kommunen velger å respektere foreldrenes bekymring, og forbyr altså slike besøk.

Mika Pentillä er ansvarlig for kultur og utdannelse i kommunen, og sier til Yle:

– Vi har bestemt i dialog med arrangørene for prosjektet at det ikke blir noen flere besøk slik situasjonen er nå.

Seksuell kriminalitet opp 20 % på et år
Økningen i seksuell kriminalitet er dramatisk. Ny statistikk viser en økning på 20 % i løpet av et år, ifølge politisjef Arto Karnaranta. Afghanske og irakiske menn dominerer statistikken.

Finland har alltid vært en slags lillebror i forhold til Sverige. Men debattklimaet er helt annerledes i landet med tradisjoner som sauna og sisu. Selv russerne måtte gi opp forsøket på å erobre landet (selv om de tilegnet seg store landområder).

Så spørs det om bølgen av migranter lykkes bedre.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2.9K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]