annonse
annonse

Forrige helg ble en dansk politiker angrepet med fyrverkeri av en innvandrergjeng under et partiarrangement på åpen gate. 

Det var på søndag for en uke siden at partileder Rasmus Paludan for det nystartede, danske partiet Stram Kurs besøkte Tilst i Danmark for å holde et demonstrasjonsmøte for åpen scene. Partiet er innvandringskritisk, ønsker å repatriere visse innvandrergrupper, og vil forby islam. Stram Kurs har den siste tiden blitt stadig mer populært, noe som går tydelig frem i sosiale medier. 

Under dette demonstrasjonsmøte i Tilst dukket en stor gjeng aggressive og utagerende innvandrere opp for å konfrontere Paludan. Deretter avfyrte innvandrerne fyrverkeri mot partilederen. 

annonse

Skrekkslagne møtedeltagere løp fra stedet for å unngå angrepet. Politifolkene som var til stede kunne heller ikke garantere for folks sikkerhet, og valgte selv å forlate stedet.

Les også: Innvandrergjeng angrep etnisk norske pensjonister på Tøyen

Utagerende gjenger

annonse

Det er ikke første gangen Paludan blir utsatt for truende eller voldelig oppførsel fra utagerende innvandrergjenger. Lignende hendelser har derimot inntruffet ved flere anledninger. 

I juli i fjor besøkte han utenforskapsområdet Vollsmose utenfor Odense. Der dukket det også opp en annen stor innvandrergjeng, som truet med å mishandle partilederen. Situasjonen eskalerte, til tross for at politiet befant seg på plass, og Paludan ble nødt til å flykte.

Antisemittisme

I en annen «innvandrergetto» på Sjælland ble Paludan i fjor sommer truet av migranter, som heller ikke la noe skjul på sine sterkt antisemittiske holdninger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon