Del saken
 • 940
 •  
 •  
 •  
 •  

Forrige helg ble en dansk politiker angrepet med fyrverkeri av en innvandrergjeng under et partiarrangement på åpen gate. 

Det var på søndag for en uke siden at partileder Rasmus Paludan for det nystartede, danske partiet Stram Kurs besøkte Tilst i Danmark for å holde et demonstrasjonsmøte for åpen scene. Partiet er innvandringskritisk, ønsker å repatriere visse innvandrergrupper, og vil forby islam. Stram Kurs har den siste tiden blitt stadig mer populært, noe som går tydelig frem i sosiale medier. 

Under dette demonstrasjonsmøte i Tilst dukket en stor gjeng aggressive og utagerende innvandrere opp for å konfrontere Paludan. Deretter avfyrte innvandrerne fyrverkeri mot partilederen. 

Skrekkslagne møtedeltagere løp fra stedet for å unngå angrepet. Politifolkene som var til stede kunne heller ikke garantere for folks sikkerhet, og valgte selv å forlate stedet.

Les også: Innvandrergjeng angrep etnisk norske pensjonister på Tøyen

Utagerende gjenger

Det er ikke første gangen Paludan blir utsatt for truende eller voldelig oppførsel fra utagerende innvandrergjenger. Lignende hendelser har derimot inntruffet ved flere anledninger. 

I juli i fjor besøkte han utenforskapsområdet Vollsmose utenfor Odense. Der dukket det også opp en annen stor innvandrergjeng, som truet med å mishandle partilederen. Situasjonen eskalerte, til tross for at politiet befant seg på plass, og Paludan ble nødt til å flykte.

Antisemittisme

I en annen «innvandrergetto» på Sjælland ble Paludan i fjor sommer truet av migranter, som heller ikke la noe skjul på sine sterkt antisemittiske holdninger.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 940
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]