Foto:Skjermdump hentet fra Samhällsnytt.
annonse
annonse

Medlemmer i en pedofilring i Rochdale i Stortbritannia har fått over 11 millioner kroner i rettshjelp, for å forhindre at de utvises fra landet. 

Voldtektsmennene Shabir Ahmed (65), Abdul Aziz (42), Adil Khan (43) og Qari Abdul Rauf (44) mener at forsøkene på å frata dem deres statsborgerskap for å kunne utvise dem bryter mot deres menneskerettigheter. Det rapporterer the Sun. 

De er blitt bevilget offentlige bidrag for å ha gått til rettslige skritt. Ahmed, som fikk jentene han voldtok til å kalle ham «pappa», har fra fengselet fått lov til å klage saken inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMK).

annonse

Konspirasjonsteori

Ahmed, som ble idømt 22 års fengselsstraff for grusomhetene han ble funnet skyldig i, har hevdet at dommen mot ham er en konspirasjon fra politiets og jurymedlemmenes side for å svartmale muslimer. Han fikk ikke medhold. 

De fire pedofile voldtektsmennenes taktikk er blitt beskrevet av dommer Bernard McCloskey, en av Storbritannias mest prominente dommer i innvandringsspørsmål, som en «svekkelse av rettsstaten». 

annonse

Les også: Muslimsk voldtektsmann tilbudt foreldrerett til sitt offers barn

Fikk millioner i rettshjelp

I august i fjor ble det klart at Aziz, Khan og Rauf fikk heller ikke medhold i sine saker, da en dommer besluttet å frata dem deres statsborgerskap. Men, de har samme med Ahmed tatt imot om lag en million britiske pund i rettshjelp, noe som motsvarer godt over 11 millioner norske kroner.

– Deres lovbrudd var avskyelige. De skulle ikke fått noen av de pengene. De går uten tvil rett ned i lommene på deres menneskerettsadvokater, sier parlamentsrepresentanten David Davies fra Det konservative partiet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon