Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse

Politiet rapportere om et masseslagsmål med bruk av macheter og andre stikkvåpen ved Tøyen nå i kveld.

annonse

Politioverbetjent Gjermund Stokkli forteller til Resett at nødtelefoner begynte å komme inn rundt kl. 2130 om at det var masseslagsmål mellom ungdommer i området rundt Tøyen hvor machete og andre stikkvåpen var tatt i bruk.

annonse

Stokkli bekrefter at ingen er funnet skadet. Politiet er nå på en adresse og foretar undersøkelser.

Les også: Slagsmål med øks og machete i Oslo

– Vi mottok en rekke nødtelefoner om masseslagsmål med over 15 ungdommer på åpen gate ved Tøyen skole rundt klokken 21.30 søndag kveld. Flere av dem skulle ha macheter og kniver, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB.

annonse
annonse

Politiet rykket ut med flere patruljer til området rundt Tøyen skole. Stokkli opplyser at slagsmålet startet i Sexes gate, men at alle løp av gårde da politiet ankom stedet.

Les også: Åtte dømt for macheteangrep på bingo i Oslo

– Vi har søkt og ikke funnet skadde personer i området, men vi fant en machete henslengt i grøfta, sier operasjonslederen.

annonse
Reklame

Politiet er fremdeles på stedet og arbeider med å komme i kontakt med flere vitner og mistenkte. Stokkli forteller at politiet ser svært alvorlig på hendelsen.

Les også: Oslopolitiet trues med skytevåpen og macheter av tenåringer

– At folk eller ungdommer slåss på denne måten, med kniver og macheter på åpen gate, er ikke bra. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen, sier han til NTB.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.