Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet rapportere om et masseslagsmål med bruk av macheter og andre stikkvåpen ved Tøyen nå i kveld.

Politioverbetjent Gjermund Stokkli forteller til Resett at nødtelefoner begynte å komme inn rundt kl. 2130 om at det var masseslagsmål mellom ungdommer i området rundt Tøyen hvor machete og andre stikkvåpen var tatt i bruk.

Stokkli bekrefter at ingen er funnet skadet. Politiet er nå på en adresse og foretar undersøkelser.

annonse

Les også: Slagsmål med øks og machete i Oslo

– Vi mottok en rekke nødtelefoner om masseslagsmål med over 15 ungdommer på åpen gate ved Tøyen skole rundt klokken 21.30 søndag kveld. Flere av dem skulle ha macheter og kniver, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB.

Politiet rykket ut med flere patruljer til området rundt Tøyen skole. Stokkli opplyser at slagsmålet startet i Sexes gate, men at alle løp av gårde da politiet ankom stedet.

annonse

Les også: Åtte dømt for macheteangrep på bingo i Oslo

– Vi har søkt og ikke funnet skadde personer i området, men vi fant en machete henslengt i grøfta, sier operasjonslederen.

Politiet er fremdeles på stedet og arbeider med å komme i kontakt med flere vitner og mistenkte. Stokkli forteller at politiet ser svært alvorlig på hendelsen.

Les også: Oslopolitiet trues med skytevåpen og macheter av tenåringer

– At folk eller ungdommer slåss på denne måten, med kniver og macheter på åpen gate, er ikke bra. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen, sier han til NTB.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon