Trond Giske er lettet og klar til å gå fullt inn i arbeidet i både stortingsgruppa og ellers i partiet fremover. Jonas Gahr Støre hilser på Giske. Trondheims ordfører Rita Ottervik følger med(bak) Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Jeg tror mange i det ganske land er enig og tenker det samme som AP veteran og mangeårig ordfører Gunnar Stenseng tok til orde for. Trond Giske er kanskje det eneste alternativet til Jonas G Støre da partiet nå virker å være ribbet for gode lederevner.

annonse

I tillegg til å være en framifrå god debattant og folkelig politiker viste Giske friske takter på dansegulvet på Vulkan Bar i Hovedstaden i de sene nattetimer, dette melder norsk presse og dermed la han inn en sterk søknad til «Skal vi danse».

Giske virker meget komfortabel og viser nå styrke som den fødte leder og forbilde , «Pikenes Jens» og grasrotas favoritt, altså med andre ord innehaver av de fleste kvaliteter som i dag syns å være mangelvare hos dagens ledelse .

Les også: Derfor publiserer Resett videoen av Trond Giske

Jeg syns Jonas G. Støre ser ganske pjuskete og grå ut om dagen , jeg tror faktisk at Giske har greid å melket han fullstendig tom for krefter og ideer og fått han over i ett slags sidespor der politisk kløkt og visjoner er fraværende .

Giske selv ser virkelig ut til å være i gode slaget , fremstår sprudlende , vital, byr på seg selv og blomstrer opp i selskap med det svake kjønn, som igjen kvitterer med å la seg begeistre og selv avbilde sammen med han og setter stor pris på at det finnes friskuser som han i politikken.

Her blir det mye moro , politikk trenger overhode ikke være kjedelig når vi får røre med Giske og Støre!

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.