Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Da har det endelig blitt fredag igjen, og tradisjonen tro er det duket for enda en Ukens Resett-navn.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Gard Steiro igjen. Han som var leder for alt. En merkelig fremgangsmåte, sparke alle de under og la de ansvarlige blir sittende. Resett har foretatt en gallup, og folket krever at Gard Steiro tar sin hatt og går.

Les også: Alle VG-journalistene bak Giske-saken skal ha blitt flyttet

annonse

 

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Den frittalende høyrepolitikeren Heidi Nordby Lunde vil frata HRS statstøtten på 0.5 millioner. Hun har også gått med på å øke støtten til Antirasistisk senter med 5 millioner. Er multikultur så viktig at de anser motargumenter som en trussel mot drømmen? Hva med oss velgere, skal vi ikke få høre begge sider. Vi har fått politikere som er på vei til å ødelegge demokratiet. Vi har fått 1984.

Les også: Flere politikere vil kutte statsstøtten til HRS i neste års budsjett

annonse

Prosjektleder i NRK Satiriks Stig Morten Lorentzen Waage føler at høyresiden har tatt over med sitt hatptrat, det som førte til 22/7. For å bevise det lagde han en «fakeprofil» og reklamerte for terroristens manifest på Resett. Selv om «fakeprofilen» fremsto som en særs forvirret tungetaler uten noe kognitiv forankring. Ble dette av Stig Morten Lorentzen Waage automatisk satt i sammenheng med tragedien på New Zealand

Les også: Slik svarer NRK på Satiriks-klagene

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Igjen dukker Jan Tore Sanner fra Bærum Høyre opp. Nå vil han at vi skal like islam. For hans egen del, så får vi håpe at han begynner med seg selv.

Les også: Skei Grande og Sanner til angrep på ytringsfriheten i VG-innlegg, men får krass kritikk

 

 

annonse

Finkulturelle Julie Rongved Amundsen med millioner fra staten blåser av kritikken mot Black Box teaters snart verdensberømte stykke, der der de filmet hjemmene til angivelige rasister. Finkulturelle Julie føler at bak alt står det gamle hvite menn, og der har man også Resett i et nøtteskall.

Les også: Les også: Scenekunstner mener Resett kan «karakteriseres som en sykdom ved samfunnet»

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Det er snart valg og da må SVs politikere gjøre sitt for å bli gjenvalgt. Først ute var det en som krevde likestilling når det kom til statuer, der er det veldig mannsdominert. Så dukket den forrige vinneren av Ukens Resett-navn opp, selveste Inga Marte Thorkildsen. Hun kom med sitt valgflesk, alle som kritiserer knivstikking på skoler er rasister.

Les også: Politi og foreldre får skylden etter Thorkildsen-utbrudd: – Rasister!

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Jonas Gahr Støre har blitt nominert en rekke ganger til Ukens Resett-navn, men han har gjort en tarvelig innsats. Vi får gi ham en sjanse til. Nå har han fått en trafikkbot, etter et TV2-intervju i trafikken. Han brøt trafikkregler mens kameraet gikk. Bra jobba, Jonas.

Les også: Jonas Gahr Støre bøtelagt for trafikklovbrudd

 

Professor emeritus ved Handelshøyskolen BI, Arne Jon Isachsen, er i tvil om nordmenn har gjort seg fortjent til fortjenestene fra olje- og gassindustrien på norsk sokkel. Han tar derfor til orde for å la «noen små milliarder kroner» dryppe inn til «Statens fond til bekjempelse av global oppvarming» (SFBGO).

Les også: BI-professor mener nordmenn ikke «fortjener alle pengene» i oljefondet. Vil gi dem bort

Da er det opp til deg kjære leser å velge ut en verdig vinner av Ukens Resett-navn. Konkurransen varer helt til søndag, og da utroper vi en vinner.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon