Foto: Zakaria ABDELKAFI / AFP
annonse
annonse

Ekstremistiske muslimer ler og fryder seg over brannen som kan ha totalt ødelagt Notre-Dame katedralen i Paris. Flere muslimer har også kommentert på sosiale medier hvor de gir uttrykk for skadefryd.

En skriver: «Våre muslimske brødre i Paris skulle assistere med å slokke brannen ved å helle bensin på den.» En annen sier: «Dette er et flott syn», mens en tredje simpelthen skriver: «Så vakkert dette er.»

Skjermdump fra Facebook.

I etterkant av New Zealand terroren som tok 50 menneskeliv, ble de som delte videoen gjerningsmannen hadde lastet opp på Facebook, tiltalte og sågar truet på livet. I Norge har flere blitt dømt for hatefulle ytringer, men da mot enkeltstående personer.

annonse

Les også: Hvorfor skal tilhengere av innvandring og multikulturalisme beskyttes mot hatefulle ytringer, mens innvandringskritikere utleveres til mobben?

Det gjenstår å se om noen blir tiltalte for å spre hatefulle ytringer om en av verdens mest besøkte bygninger. I realiteten er det jo alle de menneskene som nå gråter over tapet av en viktig kulturskatt de fornærmer.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon