Illustrasjonsbilde. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse

Etter å ha fulgt Debatten på NRK hvor Resett som ventet ble hoggestabbe, så er det en ting som slår meg; debatten er helt snudd på hodet.

annonse
annonse

Vi debatterer på venstresidens premisser. Sveinung Rotevatn står fram som eksempel på det seriøse og det etablerte, mens Resett framstår som et ytre-høyre nettsted med ekstreme holdninger som truer uskyldige venstreorienterte spaltister.

annonse

Riktignok er Resett tøffere i tonen enn de etablerte, men det må være lov å påstå at Resett representerer kunnskapen, erfaringen, den sunne fornuften, det gode humøret, pågangsmotet og besluttsomheten i samfunnet, mens motstanderne står for følelser, aksjonisme og personlig overbevisning.

Bare se på Resett’s mest kontroversielle saker: Man betviler at innvandring fra den tredje verden styrker det norske samfunnet, Man er kritisk til en total omlegging av samfunnet basert på venstreradikale klimaforskere, man betviler at kvinner styrker kampevnen i forsvaret, man er kritisk til at staten stadig avgir norsk suverenitet til overnasjonale organer uten demokratisk kontroll, man er generelt skeptisk til samfunnets raske udemokratiske utvikling hvor mennesker blir presset til å følge venstresidens idealer og utopier hvor alt er politikk og løgn er tillatt, eller føle deres vrede som Resett har fått føle.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Les også: Har norske politikere gått fra konseptene?

Vi må tørre å si at Resett er det normale, Resett er det fornuftige, Resett tar debatten fordi vi representerer folkets vilje i en opplyst debatt. For å ta et åpenbart eksempel: Du må være splitter pine gal, hvis du mener kvinner i forsvaret, IKKE svekker forsvarsevnen.

Likevel framstår Helge Lurås som en ekstremist, når han forsiktig antyder at kvinner svekker forsvarsevnen. Alle som har vært i forsvaret, og som ikke er venstreradikale, er selvsagt enige, men i likhet med diktaturer, så koster det for mye å si imot staten og det etablerte politisk korrekte hysteriet.

Les også: Sveinung Rotevatn bløffet på direkten, hevdet Resett aldri har tatt kontakt

Det er vel faktisk definisjonen på et diktatur at det å si sannheten oppfattes som farlig og samfunnsødeleggende. Resett skal være stolte og gå med hevet hode, vi vet historien gir oss rett.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.