Illustrasjonsbilde. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse

Etter å ha fulgt Debatten på NRK hvor Resett som ventet ble hoggestabbe, så er det en ting som slår meg; debatten er helt snudd på hodet.

Vi debatterer på venstresidens premisser. Sveinung Rotevatn står fram som eksempel på det seriøse og det etablerte, mens Resett framstår som et ytre-høyre nettsted med ekstreme holdninger som truer uskyldige venstreorienterte spaltister.

Riktignok er Resett tøffere i tonen enn de etablerte, men det må være lov å påstå at Resett representerer kunnskapen, erfaringen, den sunne fornuften, det gode humøret, pågangsmotet og besluttsomheten i samfunnet, mens motstanderne står for følelser, aksjonisme og personlig overbevisning.

annonse

Bare se på Resett’s mest kontroversielle saker: Man betviler at innvandring fra den tredje verden styrker det norske samfunnet, Man er kritisk til en total omlegging av samfunnet basert på venstreradikale klimaforskere, man betviler at kvinner styrker kampevnen i forsvaret, man er kritisk til at staten stadig avgir norsk suverenitet til overnasjonale organer uten demokratisk kontroll, man er generelt skeptisk til samfunnets raske udemokratiske utvikling hvor mennesker blir presset til å følge venstresidens idealer og utopier hvor alt er politikk og løgn er tillatt, eller føle deres vrede som Resett har fått føle.

Les også: Har norske politikere gått fra konseptene?

Vi må tørre å si at Resett er det normale, Resett er det fornuftige, Resett tar debatten fordi vi representerer folkets vilje i en opplyst debatt. For å ta et åpenbart eksempel: Du må være splitter pine gal, hvis du mener kvinner i forsvaret, IKKE svekker forsvarsevnen.

annonse

Likevel framstår Helge Lurås som en ekstremist, når han forsiktig antyder at kvinner svekker forsvarsevnen. Alle som har vært i forsvaret, og som ikke er venstreradikale, er selvsagt enige, men i likhet med diktaturer, så koster det for mye å si imot staten og det etablerte politisk korrekte hysteriet.

Les også: Sveinung Rotevatn bløffet på direkten, hevdet Resett aldri har tatt kontakt

Det er vel faktisk definisjonen på et diktatur at det å si sannheten oppfattes som farlig og samfunnsødeleggende. Resett skal være stolte og gå med hevet hode, vi vet historien gir oss rett.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse