Statssekretær Sveinung Rotevatn og stortingsrepresentant Guri Melby fra Venstre feirer Stortingsvedtaket for dobbelt statsborgerskap med kake. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse

Den siste ukens utspill mot Resett startet hos gjengangere på den ytterste, konspiratoriske venstresiden. Blant folk som av ulike grunner bruker tid på sosiale medier til å sverte folk.

annonse
annonse

Men så skrev Resett om disse menneskene, og først kastet en statssekretær seg på, deretter Karin Andersen i SV, og det hele var i gang.

annonse

Den kjente advokaten Jon Wessel-Aas kalte Resetts lesere for «kloakkrotter». Og nå har også Høyres stortingspolitikere kastet seg på kloakkbenevnelsene.

Les også: Advokat Jon Wessel-Aas kaller Resett-lesere «kloakkrotter»

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Det er jo lett å se at her har det ligget undertrykt raseri som nå bobler til overflaten. Og Resett er de første (og snart de eneste og siste) til å forsvare ytringsfriheten. Dere skal få kalle oss det dere vil.

Men vi må også få lov til å påpeke hykleriet og de doble standarder som her opererer. For dette er de samme politikere som nettopp har vedtatt strengere hatytringslover, og som stadig fordømmer språkbruk og hets på sosiale medier og i kommentarfelt.

Les også: Karin Andersen (SV) truer Resett-annonsører med boikott, nekter å handle med de som støtter «rasister»

Hva kan egentlig være verre, ja mer dehumaniserende, enn å kalle folk for rotter og kloakk?

Og så er det oppfordringene til å støtte annonsørboikott. Som altså kommer fra de samme politikerne som deler ut folks skattepenger i pressestøtte, for å sikre mangfold og kritisk journalistikk.

Les også: Statssekretær Rotevatn (V) mener Resett er en «kampanjeblogg»

Vi har å gjøre med folk som lønnes for å være politikere og, som viser seg som intellektuelle og moralske pygmeer (unnskyld det politisk ukorrekte uttrykket). I og for seg ingen overraskelse for oss, vi har påpekt det før. Noe de trolig delvis bygger sitt sinne på. Men likevel.

Den siste ukens raseri mot Resett er spesielt.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.