Regjeringen legger frem statsbudsjettet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

Man skulle forventet at en borgerlig regjering ville føre en borgerlig politikk. Vår nåværende synes overhodet ikke verken å ville eller tørre.

Antagelig av redsel for det ensrettende liberalistiske riksmedia og dets mobbe-makt. Men regjeringen er samtidig også EU og FN «underdanige» for «allslags direktiver» derfra. Vi er faktisk nærmest lydige nikkedukker blitt, overnasjonalt dirigert mot folke-flertallets vilje. Derfor må vi nå alvorlig omtale Norge som til et demodiktatur blitt, styrt av globalister og ukristelige kollaboratører.

Hvorfor er et godt spørsmål, jeg forstår det ikke helt selv heller. Jeg fremsetter ikke konspirasjons teorier, jeg refererer kun til virkelighets billedet av terror og hat. Klart vi må stå opp for oss selv og for fedrelandet før det er for sent. Problemet er at vi nordmenn fra gammelt av både er snille og godtroende; det i kombinasjon med at vi har det godt, gjør det lett for den enkelte ikke å bry seg. Noe som gjør oss folket, og Norge til «lett spill» for egoistiske makt-eliter, nå mye representert av middelmådige personer som tenker egen karriere. Tydeligvis minst av alt på fotfolket.

annonse

Les også: Er journalistikk nødvendigvis politikk?

Staten er blitt for stor, og nær alt mulig stats-understøttet og slik ofte avhengig-ødeleggende. Partiene sloss seg imellom, men ikke for oss. Fordi politikerne på vår bekostning har bevilget seg selv så stor finansiell såkalt parti-støtte at de lever godt bare på den. Derfor er partiene blitt til egne parti-pyramider med interne maktstrukturer som selvsagt knapt ønsker «fornyelse», ei heller forstyrrelse eller motstand. Folket er «parkert» på sidelinjen fordi partiene selv utarbeider «sine» valglister med seg ufarlige og konforme personer…Stortinget er følgende omgjort til en statist-rolle.

Men sistnevntes «statister» får særs god betaling uten stor innsats. Elite-makten tillater nemlig Stortings-statistene parallelt å tjene penger også på annet arbeide, med en sikker god lønn i bunn. «Fremmøte» er hva som mest kreves, mens fravær er nesten uten følger – helt ulikt det private næringsliv. For bare se selv, Stortings salen er oftest glissent befolket.

Når NRK «roperten» ikke for lengst er kansellert antyder det borgerlig apati av verste klasse, samt uhørt, at staten subsidierer politisk propaganda likt de totalitære regimer. At vi nå skal slippe NRK-lisens i bytte med å bli skatte-seddel belastet er dessverre ensbetydende med at roperten får fortsette.. Hvor er denne regjeringen? Demodiktatur er betegnelsen som passende er blitt. Men kanskje derfor som takk at Erna Solberg får hun lite motstand fra riksmediene. Fordi hun langt på vei er på deres samme side.

annonse

Les også: Har norske politikere gått fra konseptene?

Regjeringen Solberg overlater samfunns-regien til riksmediene. Det gjorde Barack Obama også under sin 8-års ødeleggende president-periode. Men så kom Donald Trump og satte sin egen dagsordenen: Over hodene til journalistene, dvs liberalistene og de løgnaktige venstrevridde som forvrengte alt han sa og mente. Trump forsto han ellers ikke kunne nå frem med opprydding i fordels-folk-skogen. Han tvitret og har fortsatt med det og har nå vunnet 4-0 over mediene. Hadde mediene hatt regien ville han opplagt tapt overfor deres skamløse løgner, falsk «collusion» med Russland etc. Det kunne ha knekket ham, og gjorde det nesten – og samtidig da til en tapt eller sterkt redusert verdens-rolle for USA som et fritt velfungerende demokrati.

Som sjøfarts-aktør med global erfaring motarbeider jeg de såkalte globalistene som later som de tror på utopien «en-verden» Soros-bevegelsen. Men se, som nasjon konkurrerer vi med mange land, ja med en hel verden som aldeles ikke vil underlegge seg en-verden doktrinen. Tenk bare på kineserne. Vi trenger et «utenriks-regnskap» spesielt fordi både Erna Solberg og Jonas Gahr Støre arbeider for EØS/EU. Det tør forklare hvorfor et nasjonalt regnskap med fordeler og også ulemper trenges. Og til LO, hvor er dere? Ingen diskusjon, det handler om LOs og landets økonomiske bunnlinje.

Faktum er, vi har ingen normal opposisjon til å holde makten i ørene med. I stedet er det hele blitt et nær venne- og barnehage-skuespill. Et skinn-demokrati vil noen si. Da foretrekker jeg demodiktatur som en mer betegnende karakteristikk. For vi menige skal nå tuktes til å holde kjeft, totalt urimelig. Men tydeligvis «lettere godmodige oss» enn de virkelige hat- og uromakerne i landet her.

Erna Solberg, jeg misunner deg verken ansvaret eller jobben. Hva om du kuttet ut all denne reisingen verden rundt og i stedet gjorde som Trump og ryddet på hjemmebane? At du mingler deg med Merkel, Macron, May og Putin etc. imponerer oss ikke, faktisk tvert imot.

annonse

Som utenlandsboende ser jeg Norge utenfra. Hjemme hadde jeg vanskeligere sett skogen for trærne. Men da jeg leste kronikken av Henrik Sundt, Skal Norges fiender aktivt hjelpes til Norge? følte jeg skam over regjeringens manglende tilstedeværelse – som lar seg «terrorisere» nå også av mediene.

Og rent avslutningsvis tar jeg skarp avstand fra politikernes aksjon mot Resett-annonsører. Lykkes slikt står Document og Rights for tur og Norge mørklegges totalt. Farvel demokrati, farvel ytringsfrihet, farvel alt Norge noensinne har stått for.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon