Illustrasjonsbilde av flyktninger i Middelhavet. Foto: REUTERS/Guglielmo Mangiapane
annonse
annonse

Bergen Arbeiderblad har publisert en lang liste med over 36570 dokumenterte tilfeller av det de kaller «flyktninger og migranter som har dødd grunnet den restriktive politikken til festning Europa».

De fleste av disse har druknet i middelhavet i deres forsøk på å komme seg til Europa ved å betale menneskesmuglere.

Skjermdump av listen i BA.

Bergen Arbeiderblad synes tydeligvis at mennesker som har råd til å betale for å flykte fra noe, eller heller til noe bedre, er mer interessant enn listen med alle de uskyldige som har blitt drept av islamske terrorister. Eller hva med den listen over alle de som ikke har råd til å flykte fra krig, sult eller naturkatastrofer? Hva med listen over alle barn på Filippinene, i Brasil eller India feks, som sulter ihjel hver dag?

annonse

Les også: Muslimer står bak 30 000 terrorangrep de siste 18 år

Hver dag dør det nemlig ca 16 000 barn rundt om i verden bare av sult. Ikke noe for Bergen Arbeiderblad det kanskje? Hva med alle kvinner rundt om i verden som systematisk blir undertrykket og mishandlet  av sin muslimske mann? Ikke det heller? Hmmmm. La oss se.

Festning Europa kaller Bergen Arbeiderblad innvandringspolitikken EU har ført. Mange vil nok være svært uenig i det, da det jo bare i 2015 og i begynnelsen av 2016 kom inn 1.2 millioner flyktninger i båter over middelhavet. Men hva er det de flykter til? I 2017 levde 112.8 millioner mennesker eller 22.4% av hele Eus befolkning, på, i eller under fattigdomsgrensen. EU har med andre ord mer enn nok problemer med å fø sine egne.

Kan det være at Bergen Arbeiderblad har en politisk agenda her mon tro? En agenda som i tillegg til å være så politisk korrekt at det er kvalmt, både stinker noe fryktelig og rett og slett er gjennområtten? Vanskelig å si, men at fokuset deres skal være på de som hadde råd til å betale menneskesmuglere for en ulovlig ferd til Europa hvor de så for seg en fremtid av gull og grønne skoger, ligner ikke mye på en avis som står for de verdier den lovlydige og hardt arbeidende lojale arbeider har her til lands ihvertfall.

annonse

Kanskje mangelen på kontakt og forståelse med det arbeidende folket også var en av hovedgrunnene til at avisen forandret navn til Bergensavisen i 1991? Hva vet vel jeg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon