Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

28. mai hadde Aftenposten et 3 siders innlegg med overskriften «Hatet i Europa.» De tok for seg den første likestillingsmarsjen (regnbuemarsjen) i Polen.

annonse

De skrev levende om hatet motdemonstrantene viste og hvordan de som deltok i marsjen måtte geleides vekk av politiet etter demonstrasjonen.

Vel, hadde Aftenposten vært litt mere våkne på hva som skjer i Norge, hadde de ikke trengt å reise til Polen for å finne motdemonstranters hat. Aftenposten hadde bare trengt å møte opp på en SIAN-demonstrasjon for å finne hatet i øynene på motdemonstrantene.

Da SIAN hadde torgmøte i Ski måtte politiet kjøre medlemmene i SIAN til alle plassene de hadde parkert for at de ikke skulle bli angrepet av sinte muslimske ungdommer og godt voksne etniske nordmenn.

Les også: PST er mer bekymret for venstreekstreme enn høyreekstreme, men kun når det gjelder voldsutøvelse

En lovlig markering hvor SIAN medlemmene advarer mot islam og hvordan islam truer homofile, jøder og ikke troende. Hvordan 600 ex-muslimer lever i skjul her i Norge for ikke å bli drept av de rettroende muslimene.

Hatet kunne Aftenposten finne i motdemonstrantene som hver gang SIAN holder torgmøter i Oslo, Bergen eller uansett byer står og spytter, viser fingeren, hopper, hyler og skriker til informasjonsdemonstrantene fra SIAN. Her ville Aftenposten funnet hatet som lyser ut av øynene til motdemonstrantene. Og hvor politiet etter torgmøtene må lose SIAN medlemmene og de som har lyttet på oss ut av inngjerdingene, stoppe all trafikk og følge alle ut av plassen.

Hvorfor? For at de hatske motdemonstrantene ikke skal angripe. Noe de har forsøkt gang på gang. Og lyktes med de gangene politiet ikke har passet godt nok på.

I Oslo ville Aftenposten ha funnet at Oslo politiet stiller mannsterke med hunder og terrorpolitiet, som med opptil 20 menn står med fem meters mellomrom for å hindre motdemonstrantene i å angripe. Men aldri har Aftenposten vist seg her.

Les også: Politiet advarer mot økt vold fra venstreekstreme

Trenger dere virkelig reise til Polen for å finne hatet?

Her i Norge trenger man ikke lete lenger enn i de gruppene som ikke blir regnet som ekstreme av journalister. Antifa som har som mål å knuse all opposisjon mot det multikulturelle forsøket. Knuse alle som sier et ord imot islam. Som har som mål å banke opp alle som forsøker å advare mot det vårt land nå er i ferd med å gjøre. Nemlig å la vårt land islamiseres og la Norge snu seg etter hva islam krever.

Her i Norge hvor Undervisningsforbundet, Ottar og Landsforbundet står med sine faner høyt hevet mens de viser fingeren og hyler og skriker mot SIAN medlemmene.

Hatet som Aftenposten skriver om på hele tre sider kunne de så lett funnet her hjemme hadde de bare møtt opp på en eneste SIAN-demonstrasjon.

Men dette passer jo ikke inn i Aftenpostens eller noen andre avisers agenda. For motdemonstrantene er medlemmer av Ottar, Undervisningsforbundet, LO, SU, Ap, SV og flere andre «skikkelige» partier. Du finner motdemonstranter fra muslimske organisasjoner, Anti Rasistisk Senter og Antifa.

Hadde Aftenposten bare kunnet løfte nesa opp fra deres «høyreekstreme» vinkling ville dere funnet det hatet dere lette etter rett utenfor deres egne lokaler, hatet fra venstresiden. Men det er kanskje ikke hat? Dere mener kanskje at slikt hat ikke er annet enn rett og rimelig da dere ikke en gang har satt dere inn i hva SIAN står for. For dere mener vel som de andre som står og hyler, viser fingeren og spytter at det bare er rett og rimelig at slike «individer» får som fortjent?

Jeg kunne ønske de som møtte opp på motdemonstrasjonene satte seg inn i hva SIAN egentlig står for istedenfor å lytte til ARS og Antifa som tror de vet hva SIAN står for.

Hvorfor reise til Polen? Er det fordi de høyreekstreme her i Norge er forsvinnende små?

Nei, hatet her i Norge innehar de som ikke godtar at folk ikke mener det samme som dem.

Hatet her i Norge innehar de som blir betegnet som «gode» av journalistene, politikere, forståsegpåere og ikke minst Antifa.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.