annonse
annonse

En kjendispsykolog og Dagbladet-journalist fryder seg over at Resett ikke har nådd målet om å bli uavhengig av annonser.

Karl Eldar Evang, som har blitt beskrevet som psykologspesialist av NRK og Dagbladet, har startet på ny med å kontakte annonsører, i håp at de ekskluderer Resett som partner.

Tidligere har han kontaktet blant andre NorgesEnergi, Notar og Komplett, som etter press fra Evang valgte å fjerne annonser i Resett.

annonse

– Jeg har gjort dem oppmerksom på at deres annonser dukker opp på Resett.no og skrevet at siden er en ytre høyre-side, kjent for personrettede kampanjer og rasisme i kommentarfeltene. Jeg har spurt dem om dette er noe de kanskje ønsker å ordne opp i, fortalte psykologen i et intervju med NRK tidligere i år.

Nå som Resett har fått annonser igjen, har han startet kampanjen igjen. Evang har kontaktet flere som har fått annonser vist i Resett, ved å skrive til dem på Facebook og Twitter.

Les også: Møt personene som saboterer Resett

Hevder Resett-lesere er døende

annonse

Psykologen har vunnet frem i sin sabotasje, da flere aktører har svartelistet Resett

– NorgesEnergi ordner opp, det skal selvfølgelig ikke forekomme at de annonser på Resett, Bra, skrev Evang.

Men det er ikke bare annonsesabotasje som tilfredstiller psykologen.

I en ny melding på Twitter fryder han seg over at Resett ikke har mange nok medlemmer til å være uavhengig av annonser.

annonse

– Resett skriver selv i artikkelen at de har fått tilgang på en ny annonseplattform. Det tyder ikke på at de har fått Google tilbake. Interessant nok skriver de også at de bare har fått 40% av de medlemmer de trenger for å basere seg økonomisk på dem, skriver han.

Klikk her for å bli medlem i Resett

Evang viser til Resetts nye annonseplattform, som gjør at vi kan vise annonser fra selskaper i Norge som aksepterer Resett som partner.

At Resett ikke har nådd målet om å bli driftet kun med støtte fra leserne fryder også en av Evangs følgere, som hevder alle som støtter avisen er enten på trygd eller døende.

– Og disse medlemmene vil forsvinne etterhvert som de dør eller AAP/pensjon/trygd blir tatt fra dem, skriver data-programmerer Thomas Steen, som tidligere har hevdet at Resett er fascistisk.

Les også: Resett-redaktør håper at flere lesere tegner medlemsskap 

annonse

Dagbladet-anmelder fryder seg

Annonsesabotasjen mot Resett har også blitt feiret av mediefolk på Twitter.

Dagbladets TV-anmelder Christpher Pahle gikk amok da han ble utpekt i en artikkel som en av sabotørene. Pahle twitret et titalls kommentarer i raseri mot Resett og leserne.

Han frydet seg over at Resett har tapt penger på annonsesabotasjen, og beskriver den pågående kampanjen som «musikk i hans ører». Han har også vedlagt skjermbilde der han håner Resetts lesere og medlemmer.

– Poenget mitt er egentlig at det finnes et lyspunkt her. For i saken står det nemlig også at det vi driver med skader dem økonomisk. Mye. Det er musikk i mine ører, er beskjeden fra Dagbladet-journalisten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon