Anniken Hauglie, arbeids- og sosialminister og Nikolai Astrup, digitaliseringsminister besøker NAV og Sigrun Vågeng. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Overskriften idag er en vri på utsagnet til Nikolai Astrup (H) som 27/5/29 til VG omtalte oss nasjonalister og andre skeptikere til klimahysteriet som idioter.

Snakk om å gjøre Høyre en bjørnetjeneste. Partiet er nå bestykket med så mange politiske klovner at det gjør rent ondt.

Og det er en mager trøst at resten av politikerne ikke er bedre. Men heldigvis er disse tafatte  Stortings-politikerne ikke folkets «skyld» dvs forfeilet valgt av oss. Nei, de er «for en grunn» utvalgte og «posisjonert» der av partiene selv. Sistnevnte ga oss intet valg, for partiene selv  utarbeider sine «valg-lister». Som overfor dem, dvs for parti-ledelsene er konforme og «ufarlige» personer. Som vi aller nådigst kan få stemme på. Dette udemokratiske og riggede systemet har vi nå endelig og vel forstått, at Stortings-representantene ikke er stort annet enn parti-ledelsens statister. Og dette «statisteriet» denne pretensjonen betaler vi dyrt for. Mange uten helt å forstå skinn-demokratiets virkelighet. 

annonse

Les også: Dagens yrkespolitikere er karrierejegere med rekordlav tillit

Nå går det oss rimelig stup-bratt «fra vondt til verre». Selve demokratiets forutsetning, ytringsfriheten, blir oss gradvis fratatt. Av hvem andre enn globalist-makt-eliten i landet her.

Om dette handlet kronikken til Thor Dag Halvorsen 27/5/19 på document.no  «Du har tidligere publisert noe som er i strid med standardene våre» Jeg har ikke hørt vår statsminister eller noen myndighets person i klartekst fortelle eller forklare oss en ny form for nasjonal standard og munnkurv – som krigs-truende omstendigheter måtte diktere til landets forsvar. Nei, dette er presist blitt som i de totalitære samfunn – for å forsvare eller å beskytte «makt-politikerne selv» fra folket…De er redde nå fordi sosialdemokratene (som inkluderer Høyre) har stelt oss i stand en nasjonal innvandrings katastrofe de ikke vil eller orker å ta ansvaret for. Men de gjør presist som Jens Stoltenberg lærte dem; de tar stort ansvar ved å bli sittende…

Så hva annet gjør disse politikerne som arvet et godt land og et gammelt demokrati enn å gjøre absolutt intet effektivt overhodet for å kunne stoppe galskapen, så som innvandrings-stopp. Ser de ikke Sverige, eller er vår nabo kanskje blitt deres fremtids-modell? Regjeringen opplyser ikke oss borgere åpent og ærlig at de, og ingen andre, har bestemt oss en ny og avskrekkende avstraffing for «hat-prat» uten klare definisjoner. Isteden, halvt skjult, lot de riksadvokaten tilskrive dommerstanden tidligere i år om oss «en stenger straffeutmåling» bestemt. Dette vitner om både dårlig samvittighet og/eller panikk for en polarisering (fremdrevet av riksmediene) som omhandler myndighetenes nå tapte kontroll over utviklingen. Jeg nøler ikke her, mht verdens farligste religion islam, å snakke om dens kollaboratører og landsforrædere. Selv om dette skulle bli betraktet som hat-prat. Spesielt når sannheten er at hatet er oss motsatt.

annonse

Regjeringen består av rene sosialdemokrater. De bestemmende er «globalistene» og de igjen er på lag med sosialistene. Dette tillater folket ned-dopet gjennom NRK samt, gjennom pressestøtten, oss til en uansvarlig tildekning av samfunns-realitetene gjort. De løfter ikke en finger for å rydde opp, for eksempel, ved å avvikle NRK – samt lenge statsstøttet annen ensretting av folket som var vi i selveste Nord-Korea. Menings-diktaturet under-kutter også regjeringen selv, men verst, oss andre som sloss mot denne bastante arrogante overmakten. Jeg er så skuffet og fortvilet over hvordan våre passive «borgerlige» nå avfinner seg, som med vitende vilje eller skjødesløst forleder oss i mørket. Og det selv om de godt vet at riksmediene ikke gjenspeiler dagens grelle virkelighet.  For mørket er presis hva som nå senker seg over et Europa i aftenrøden. Europas ledere misliker Trump; det biter overhodet ikke på ham. For til deres  motsetning er han aktivt synlig (og ikke for syns skyld) ), men virkelig vil noe for sitt land både økonomisk og forsvarsmessig. Dette siste «skjemmer» mange europeiske ledere; det er der skoen trykker. Ingen ære til de feige.

Les også: Er det kongehuset som er foreldet eller er det våre holdninger til kongehuset som er foreldet?

Kongefamilien skjemmer oss nordmenn, i der hele tatt er der få lyspunkter i sikte. Folk flytter ut av Oslo, reelt fortrengt fra redet av den voksende Gjøken. De som overhodet kan de flytter helt ut av landet. De begynner gjerne med å kjøpe seg eiendom i et antatt tryggere land, ikke minst av hensyn til neste generasjon. Presist som jødene for å kunne fraflytte på kort varsel. Samtidig flytter de pengene ut. Og aller verst for Norge er de tapte hjerner, når velutdannede kan omtrent bo hvorsomhelst og vil kunne forsørge seg og sine. De blir erstattet av mennesker fra fjernere himmelstrøk uten tilsvarende kraft og initiativ som de utflytende. Importen er av mennesker uten arbeidserfaring og utdannelse. Mens eksporten er av «melke-kyrne» dem som arbeider lenge og godt og som betaler langt mest i skatt.  Dette blir dobbelt negativt for vårt stakkars fedreland, desto mer som oljeformuen knapt rekker til de utlovede pensjoner og økende velferds utgiftene lenger.

I det private næringsliv har vi et ord for dette: Manglende ledelse. For samfunnet vil dette opplagt medføre både mindre velferd og høyere skatter. Spesielt når våre nye nordmenn både arbeider mindre og pensjonerer seg tidligere. Dette er sannhet og ikke hat-prat – selv om årsaken til denne utviklingen klart er innvandringen. Noe som også koster oss uforholdsmessig pga økende kriminalitet, et politisert politi-vesen og et kostbart overarbeidet rettsvesen.

Les også: Globaliseringspolitikken – elitekonspirasjon eller folkeviljen?

annonse

All statistikk viser, ja beviser årsaken av alt dette. Av skjemmende og skremmende grunner søkes statistikk fra fengsler og mye ellers oss negativt meget godt skjult. Her gjelder politikk, ikke landets beste og opplyste. Men en dag vil alt dette bli allment kjent fordi trenden er økende sågar selvforsterkende. Hva som til slutt får folk til å reise seg i sivilt opprør, som mot bom-penge karusellen, vet vi ikke. Selv om Sverige, i all sin elendighet, er lett for alle politikerne å se. Dog valgene til nytt EU parlament viste nå trenden med all tydelighet. Og i England ble det Brexit som viste vei, ut av det skakkjørte globalistiske EU. Brexit ble litt av en spiker i EU-kisten, og Tyskland tror jeg nå virkelig skal få merke det. Der har forøvrig klima-hysteriet tatt over, og igjen er det globalistene som fyrer oppunder. Stakkers oss andre.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon