I en video lastet opp til en arabisk YouTube-kanal i februar 2019, kan man se hvordan en skoleklasse opplæres i å be til Allah. 

annonse

Videoen viser danske skolebarn, mens de, under oppsyn av en lærer, undervises av en medelev i hvordan men ber på islamsk vis. Barna står først oppreist og bøyer hodene sine og gjentar Allahu Akbar, som betyr «Allah er stor», slik medeleven viser dem.

Etterpå setter de seg ned på gulvet, slik vi er vant til å se muslimer be i moskeene, og bøyer hodet ned i underkastelse for islams gud, mens de fortsetter å messe Allahu Akbar.

Les også: Oslo-barnehage arrangerte aktivitetsdag med hijab, islamsk bønn og resitering av Koranen

Indoktrinering

Alt skjer etter ordre fra læreren, som synes helt borte til høyre for de andre barna. Hun later ikke til å ha motforestillinger mot å indoktrinere elevene sine, og lære dem å be på premissene til en religion kjent for utbredt diskriminering av kvinner og seksuelle minoriteter, for ikke å snakke om annerledes tenkende.

Det er foreløpig helt uklart hvilken skole eller hvilket sted videoen kommer fra. Den er ikke stedsangitt eller datert.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.