Sundar Pichai er toppleder for Google. Ledere i hans nære krets ønsker å bruke Google`s posisjon for å påvirke den demokratiske prosessen (AP Photo/Tsering Topgyal, File)
annonse
annonse

Resett skrev nylig om hvordan en video tatt opp med skjult kamera avslørte at toppledere i Google ønsker å forhindre at Trump blir gjenvalgt.

Visepresident og ansvarlig for ansvarlig innovasjon, Jen Gennai, sa blant annet at det er viktig at selskaper som Google forblir intakte, for å kunne være i stand til å hindre den neste «Trump-situasjonen».

Les også: Ansatt hos techgiganten Pinterest fikk sparken etter å ha avslørt sensur av abortkritisk gruppering

annonse

Blant annet kunne hun fortelle at Google var i ferd med å finpusse algoritmene sine for å forhindre at Trump blir gjenvalgt.

Videoen til Project Veritas fikk enorm oppmerksomhet, og ble sett over en million ganger på kort tid. Nå har YouTube, som er et datterselskap av Google, blokkert tilgangen til den avslørende filmen.

Slik ser det ut når man forsøker å se filmen hvor Project Veritas avslører Google

James O`Keefe, grunnlegger og primus motor i Project Veritas sier på Twitter at filmen er fjernet fra Youtube, etter å ha nådd 1 million visninger og blitt likt 50.000 ganger:

annonse

Grunnleggeren James O`Keefe er en prisvinnende journalist og skribent. PV har blant annet avslørt utbredt vilje til bruk av vold hos ANTIFA, de har sørget for at en visepresident måtte avgå fra Planned Parenthood, og har i tillegg avslørt grovt valgfusk.

Les også: Google har blokkert alle annonser på Resett

Har blitt kritisert for metodene

De har også blitt utsatt for kritikk, og The Guardian har blant annet anklaget PV for å publisere «fake news». Det er ingen tvil om at PV enkelte ganger har trådt over en grense. Keefe har blant annet blitt dømt for innbrudd i forbindelse med en sak han jobbet med.

Men det betyr ikke at alle sakene er uten substans. Avsløringene har tross alt resultert i at en rekke toppledere har mistet jobben.

annonse

Uansett fremstår denne saken nokså pikant: Først avslører Project Veritas at Google har konkrete ønsker og planer om å påvirke den demokratiske prosessen i USA. Deretter utnytter Google sin dominerende markedsposisjon til å forsøke og undertrykke avsløringene.

O`Keefe har lagt ut videoen via Bitchut og ber folk om å dele den videre og legge den ut på nytt på YouTube. Se filmen og døm selv:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon