Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Selv om juni nærmer seg sin slutt med stormskritt og solen begynner å varme som den gjør om sommeren, tar ikke verden der ute seg fri.

Ukens Resett-navn kan se langt etter noen sommerferie.

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

VGs redaktør Gard Steiro er den aller første i køen til å se splinten i andres øyne, men ikke bjelken i sitt eget. Altså en journalist til beinet, en som gransker seg selv og konkluderer med at intet feil har blitt begått.

annonse

Les også: VG lar drapstrussel mot Donald Trump få stå i kommentarfeltet

Legen som var med på tvangsutsendelsen av den utviste Abbasi-familien har på fritiden skrevet noe som pressestøtteorganget Klassekampen beskrives som «islamfiendtlige». I den anledning er Abbasi-familiens advokat Erik Vatne sjokkert. Kanskje han tror at leger mangler etikk, at de undersøker pasientens livssyn før de gjør jobben sin?

Les også: Legen som godkjente transporten av Abbasi-familien klaget inn til Rådet for legeetikk på grunn av «islamfiendtlig» aktivitet

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Stortingsrepresentant for MDG Une Bastholm har i likhet med sin kollega i Oslo byråd Lan Marie lagt sin elsk på bomringer og kjemper med nebb og klør for å beholde de.

annonse

Les også: MDG-Bastholm: – Bompengeopprøret er å vise ungdommen fingeren

«Verdens første nynorsk-moske» var kristen-avisens og pressestøtteorganet Vårt Lands gledesutbrudd. Men redaktør Alf Gjøsund burde kanskje heller skriver fortsettelsen til Asbjørnsen og Moes eventyr.

Les også: Vårt Land anklages for falske nyheter om nynorsk-moske

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Klimaminister Ola Elvestuen bretter opp ermene og vil redde verden fra dens undergang. Men det koster penger, mye penger. Nå trenger han mer penger. Det skjer mer enn ofte at kleptokrater putter pengene i lomma og hugger ned regnskogen likevel. Men Elvestuen kjøper satelittbilder for inntil 450 millioner kroner for å finne ut av det. Lurt det.

Les også: Norge kjøper satelittbilder for inntil 450 millioner kroner

annonse

Redaktør i pressestøtteorganet Morgenbladet Lena Lindgren, ser løsninger der andre ser problemer. Etter en massiv sabotasje av Resetts inntekter gjennom å henge ut annonsørene. Så ser Lindgren fremover og retter fokus på utgifter. Hun vil at Resett også blir bøtelagt.

Les også: Redaktør i Morgenbladet foreslår å bøtelegge Resett for kommentarfeltet

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Professor ved OsloMet Elisabeth Eide har lagt sin elsk på masseinnvandring og sin forakt på tvangsutsendelse av utviste innvandrere. Hun raser med alle sine følelser, og det er lite fag hun utbroderer, men derimot meget mye synsing.

Les også: Innvandringsdebatten – kampanjejournalistikken har tatt over akademia

 

Skjermbilde NRK.

TV-anmelder Christopher Pahle hos konkurrenten Dagbladet fortsetter å skremme bedrifter fra å annonsere på Resett. Sånn praksis har vi sett på film – hvem glemmer ikke hestehodet i sengen?
En TV-anmelder får nok noen ideer her og der.

Les også: TV-anmelder truer Resett-annonsør: – Jeg nekter å legge igjen penger hos dere hvis annonsene fortsetter!

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Da er det opp til deg å plukket ut din helt spesielle favoritt og så kårer vi en verdig vinner på søndag. God helg. 
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon