Karl Eldar Evang. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Liker du å lese Resett og ønsker å leie bil av Budget i sommer? Da bør du tenke deg godt om. Det er nemlig stor sannsynlighet for at de ikke liker deg.

Den amerikanske bilutleiegiganten Budget har tatt personlig kontakt med psykolog Karl Eldar Evang etter at han sutret over å ha sett en Budget-annonse i Resett.

Evang, som er fast leser av Resett, en avis han forøvrig hater, tryglet Budget om å ta bort annonsene da han kontaktet de på Facebook.

annonse

Evang hevder nemlig at Resett er en fascist/nazist/rasist/homofob/islamofob/nasjonalist-blogg, og mener avisen ikke har rett til å leve.

– Vi skal ikke vises på sider som Resett, Breitbart og en haug med andre sider, som vi absolutt ikke deler holdningene til, fikk psykolog Evang til svar fra Budgets avdeling i Norge.

– Jeg har kontaktet byrået vårt som kjører disse annonsene, og bedt dem om å svarteliste denne siden umiddelbart og gå igjennom rutinene. Det har overhodet ikke vært meningen å støte noen, fortsatte Budget-talsmannen Susanne i samtalen med offeret Evang.

annonse

Kort tid etter Susannes trøste-melding fikk Evang heldigvis roet nervene. Budget-annonsen ble fjernet og Resett ble ekskludert som annonsepartner.

– Hyggelig svar om å droppe Resett fra #BudgetBilutleie! God sommer til dem, skrev den kjempeglade, selverklærte antirasisten, Karl Eldar Evang.

Psykolog Evang fikk dermed viljen sin og kan med dette fortsette å lese Resett uten å bli opprørt og lei seg.

ANTI-RASIST! Psykolog Evang har ikke glemt å vise Norge hvor flink han er på sin egen twitter-profil. Han er både psykolog og anti-rasist.

Les også: Møt folkene som elsker å sabotere Resett

Budgets avgjørelse er uansett dårlig nytt for Resett, som for andre gang denne uken mister en stor annonsepartner.

Tidligere denne uken fikk Dagbladets Christopher Pahle gjennomslag da han klaget til Radisson Hotels for å reklamere i nettavisen.

Vil du hjelpe Resett? Tegn medlemskap herog donasjoner kan gjøres her

annonse

Du kan også sende Vipps på konto 124526 eller fast eller engangstrekk til bankkonto 1503.94.12826.

Du kan også gi over SMS ved å sende «Resett fast» (59,- pr. mnd.) eller SMS «Resett» (200,- en gang) til 2474.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon