Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Petter Stordalen stakkarsligjør kvinner, og sprer konspirasjonsteorier og udokumenterbare påstander. 

Av alle idiotiske ting man kan få seg til å si, så tar dette kaka. Ikke minst fordi mannen er en av Norges rikeste. Hvordan kan en slik person mangle så mye gangsyn?

Nei, hvite, middelaldrende menn er ikke en opphøyet gruppe med bestemte privilegier. For det første lever vi i et europeisk land, og da er det naturlig at også de fleste i ledende posisjoner er hvite. For det andre, så er det ikke menns skyld at kvinner som regel velger å gjøre helt andre ting enn å satse på en karriere med 60-70-80 timers jobb i uken og konstant press. Det er noe veldig få velger å gjøre, få kvinner, men også få menn. Menn flest er ikke som deg, Stordalen.

annonse

Les også: Petter Stordalen tildelt hederspris

Innbilt sammensvergelse

Stordalen er en liten raddis, og sprer konspirasjonsteorier om at middelaldrende, hvite menn har inngått en sammensvergelse for å holde kvinner utenfor makt og posisjon.

annonse

Nå må folk snart slutte å innbille seg at vi lever i et slags standssamfunn, der ditt opphav og ditt kjønn dikterer hva du vil bli, og der vi er maktesløse i det å gjøre noe med vår egen situasjon. Vi har likhet for loven. Vi har krav på å kunne starte bedrifter, organisasjoner, tjene penger og eie eiendom, alle som en.

Det er disse idiotiske forestillingene om at alt er håpløst, fordi det sitter onde, hvite menn og undertrykker deg konstant, som holder kvinner tilbake. Petter Stordalen er en tinnfoliehatt, som ikke har tro på kvinners individuelle styrke.

Sterke kvinner trenger ikke din hjelp

Det er bare tull dette med at menn angivelig kvoteres inn. I alle tider har det vært menn som har utført disse toppjobbene. Tror folk virkelig at det bare er sånn fordi menn har bestemt at kvinner ikke får være med? Før i tiden var vel dette på sett og vis riktig, men det er ikke hele historien. Det er sånn fordi det nok er flere menn enn kvinner som har lyst på slike stillinger, og fordi det er flere menn som egner seg. Så har vi heldigvis oppnådd like muligheter i Vesten. Og da ser vi at de kvinnene som vil og har evner finner sin plass. Sterke kvinner med gode ideer og viljestyrke trenger ikke at Storebror Stat duller med dem og hjelper dem opp. Sterke kvinner vil behandles som de individene de er, akkurat som menn.

Stordalen sier han skammer seg når han ser sin datter i 20-årene i øynene. Han burde skamme seg, men ikke av den grunnen han tror. I Stordalens øyne skal alle hvite menn skamme seg over hvem de er. Det er selvsagt, ellers hadde han ikke nevnt hvite menn overhodet. Han bør skamme seg, fordi han ukritisk sprer konspirasjonsteorier om en stor gruppe mennesker, som ikke alle er i nærheten av hans posisjon, basert på oppdiktet fakta. Han bør skamme seg for å bidra til rasehat, spesifikt mot menn.

Du bør skamme deg, Stordalen. For din patetiske stakkarsliggjøring av voksne mennesker.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon