Illustrasjonsbilde. Foto av Kim Petersen/imageBROKER/REX (9393798a)
annonse
annonse

Globalismen blir fremstilt som vår tids salige løsning. Alle er glade i hverandre. Alle er like. Alle kommer og går som de vil. Alle jobber hvor de vil. Alle bygger bedrifter der de vil, kjøper hvilke landområder de vil og skatter der de vil. Hva kan være galt med det?

Det gale med dette er at det er et rent anarki. Eller en jungel, om du vil. Og hvem overlever i jungelen? Den sterkeste. Og det er globalistene som ønsker globalisme. De vil så klart spille dette spillet. For i dette spillet er de vinnerne. Garantert.

Les også: Globaliseringspolitikken – elitekonspirasjon eller folkeviljen?

annonse

Hva skal vi så gjøre? Vi skal støtte nasjonalismen. Hvorfor?

Jo, fordi menneskene har alltid levd i stammer. Uten en stamme er du forsvarsløs. Ingenting. Globalistene kommer til å komme i stammer. De kjøper stammer. Arbeidsløse soldater. Skyteglade torpedoer. Hva som helst. De kjøper allerede våre politikere og våre journalister. Dette er bare starten.

Vi må stå last og brast med nasjonen. Hva annet kan vi? Hvilke andre stammer fins? Jeg vet ikke om noen.

Alt prat om at globalismen er løsningen og nasjonalismen er problemet er å snu problemet på hodet. Først når de har knust nasjonalismen og oss som stamme og pulverisert oss og gjort oss uselvstendige og isolerte, da vil angrepet komme. Men ikke før.

annonse

Finn sammen. Dann stammer. Det har menneskene gjort siden tidenes morgen. Vi må gjøre det igjen.

Vi er under angrep.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon