Illustrasjonsbilde. Foto av Kim Petersen/imageBROKER/REX (9393798a)

Globalismen blir fremstilt som vår tids salige løsning. Alle er glade i hverandre. Alle er like. Alle kommer og går som de vil. Alle jobber hvor de vil. Alle bygger bedrifter der de vil, kjøper hvilke landområder de vil og skatter der de vil. Hva kan være galt med det?

annonse

Det gale med dette er at det er et rent anarki. Eller en jungel, om du vil. Og hvem overlever i jungelen? Den sterkeste. Og det er globalistene som ønsker globalisme. De vil så klart spille dette spillet. For i dette spillet er de vinnerne. Garantert.

Les også: Globaliseringspolitikken – elitekonspirasjon eller folkeviljen?

Hva skal vi så gjøre? Vi skal støtte nasjonalismen. Hvorfor?

Jo, fordi menneskene har alltid levd i stammer. Uten en stamme er du forsvarsløs. Ingenting. Globalistene kommer til å komme i stammer. De kjøper stammer. Arbeidsløse soldater. Skyteglade torpedoer. Hva som helst. De kjøper allerede våre politikere og våre journalister. Dette er bare starten.

Vi må stå last og brast med nasjonen. Hva annet kan vi? Hvilke andre stammer fins? Jeg vet ikke om noen.

Alt prat om at globalismen er løsningen og nasjonalismen er problemet er å snu problemet på hodet. Først når de har knust nasjonalismen og oss som stamme og pulverisert oss og gjort oss uselvstendige og isolerte, da vil angrepet komme. Men ikke før.

Finn sammen. Dann stammer. Det har menneskene gjort siden tidenes morgen. Vi må gjøre det igjen.

Vi er under angrep.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.