Stephen Miller. Foto: Skjermdump fra video.
annonse
annonse

Den høytstående Trump-rådgiveren, Stephen Miller, forsvarer sin sjefs kontroversielle kommentarer mot de fire kongresskvinnene kjent som «firerbanden».

«Firerbanden» består av minoritetskvinnene Ilhan Omar, Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Pressley og Rashida Tlaib. De er kjente for sine progressive og sosialistiske politiske holdninger i amerikansk politikk.

– La meg bare komme rett til hjertet av problemet. Disse fire kongresskvinnene avskyr Amerika som det eksisterer, som det er konstruert. De ønsker å rive ned strukturen i vårt land, sa han i et intervju med Fox News på søndag.

annonse

Åpne grenser

Miller mener at «firerbanden» ønsker å gjøre USA til en sosialistisk stat med åpne grenser, som vil ødelegge landet. Han peker spesielt ut kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez.

Les også: «Borgerkrig» i Det demokratiske partiet mellom Pelosi og Ocasio-Cortez – med anklager om rasisme

annonse

–  Hun har et dypt iboende hat til nasjonen som den eksisterer. Det er derfor hun ønsker å fjerne grensene, som vil fundamentalt forandre landet. I prosessen spiller det ingen rolle om amerikanske borgere mister jobbene sine, mister hjemmet sitt, mister sitt levebrød, mister helsedekningen og mister sine liv, sa han.

Stort skille

Miller sa videre at det er et enormt skille mellom Trump og hans politiske motstandere i hvem som kommer til å ta vare på amerikanere flest – noe som kommer til å bli fokus fremover mot valget i 2020.

Les også: Republikanske ledere stiller seg bak Trump etter rasismeanklager før avstemning i Kongressen

– Det er en stor forskjell mellom Donald Trump, som alltid kommer til å sette Amerika først ved enhver anledning, og det synet at Amerika og amerikanske borgere aldri burde komme først. Det er det vi skal ta til stemmeseddelen, sa han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon