Gudmund Hernes viser sine følgere på Twitter at han hater Donald Trump. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Angrepen mot Trump-familien fra 78 år gamle Gudmund Hernes bare fortsetter.

Den tidligere udtanningsministeren for Arbeiderpartiet har tidligere gjort narr av huden til president Trump, og for et par uker siden oppfordret han alle sine venner til å hånle av Ivanka Trump.

Mobbemeldingene mot presidentens datter skapte mange negative reaksjoner for Hernes.

annonse

– Det var vel ikke annet å forvente av en tulling som deg. Du har ødelagt livet til så utrolig mange mennesker med pisset ditt om Reform 94, og nå skal du sitte der og mobbe? Fy faen for en drittsekk, svarte en person.

Men til tross for de negative tilbakemeldingene, fortsetter AP-politikeren hatmeldingene mot Trump-familien.

I en ny twitter-melding går han til nok et angrep på den folkevalgte amerikanske presidenten.

– Skulle gjerne sett Trump vade her – uten assistanse…, skriver Hernes og vedlegger en oversvømt gate i New York, som kan indikere at han ønsker at Trump drukner.

Gudmund Hernes var utdannings- og forskningsminister fra 1990 til 1995 og er best kjent for å lede den omstridte skolereformen Reform 94. Reformen har ofte blitt kritisert for å teoretisere yrkesopplæringen, noe som ifølge kritikere førte til stort frafall blant elever som var svake i teori.

Hernes sitt parti, Arbeiderpartiet, hevder på sine nettsider at mobbing er et stort samfunnsproblem og har ramset opp mange punkt for å bekjempe problemet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon