Gudmund Hernes viser sine følgere på Twitter at han hater Donald Trump. Foto: NTB scanpix.
annonse

Angrepen mot Trump-familien fra 78 år gamle Gudmund Hernes bare fortsetter.

Den tidligere udtanningsministeren for Arbeiderpartiet har tidligere gjort narr av huden til president Trump, og for et par uker siden oppfordret han alle sine venner til å hånle av Ivanka Trump.

Mobbemeldingene mot presidentens datter skapte mange negative reaksjoner for Hernes.

annonse

– Det var vel ikke annet å forvente av en tulling som deg. Du har ødelagt livet til så utrolig mange mennesker med pisset ditt om Reform 94, og nå skal du sitte der og mobbe? Fy faen for en drittsekk, svarte en person.

Men til tross for de negative tilbakemeldingene, fortsetter AP-politikeren hatmeldingene mot Trump-familien.

I en ny twitter-melding går han til nok et angrep på den folkevalgte amerikanske presidenten.

– Skulle gjerne sett Trump vade her – uten assistanse…, skriver Hernes og vedlegger en oversvømt gate i New York, som kan indikere at han ønsker at Trump drukner.

annonse

Gudmund Hernes var utdannings- og forskningsminister fra 1990 til 1995 og er best kjent for å lede den omstridte skolereformen Reform 94. Reformen har ofte blitt kritisert for å teoretisere yrkesopplæringen, noe som ifølge kritikere førte til stort frafall blant elever som var svake i teori.

Hernes sitt parti, Arbeiderpartiet, hevder på sine nettsider at mobbing er et stort samfunnsproblem og har ramset opp mange punkt for å bekjempe problemet.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.