Foto: Berit Roald / Scanpix

På Medier24 har det vært en debatt etter at Dagsavisen brukte blant annet Eivind Trædal som ekspert. Kjetil Rolness kalte Trædal for et «nettroll».

annonse

Så svarer Trædal, i dette svaret trekker han frem Resett og Document: «der det også har florert med drapstrusler mot undertegnede». Dette har fått Documents styreleder advokat Trond Ellingsen til å reagere.

Les også: Når Resett stemples som høyreekstremister, er målet å brunsverte innvandringskritikere

– Resett får svare for seg, men når Trædal beskylder Document.no for å formidle drapstrusler mot ham er det med respekt å melde blank løgn, skriver han på Medier24.

– Jeg går ut fra at Trædal ikke mener at disse drapstruslene har florert i det redaksjonelle innholdet, så da må det være i kommentarfeltene.

– Det Document.no ikke kan forsvare seg mot er ren sabotasje ved at noen legger ut en upassende kommentar på Facebook som det deretter tas skjermdump av, hvoretter den umiddelbart slettes.

Les også: Styreleder i Document gir Asker og Bærum Budstikke en oppstrammer

– Hvis Trædal for å gjøre seg selv interessant fremsetter løgner om drapstrusler formidlet av Document.no, så innebærer det at han begår en straffbar handling.

– Rolness skal ha stor takk for at han gidder å bruke tid på en figur som Trædal. Ikke mange andre gjør det. Helst bør han ties i hjel, eventuelt anses som en ape man kan slenge en banan til for å få til å roe seg, avslutter Documents styreleder.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.