Foto: Berit Roald / Scanpix
annonse
annonse

På Medier24 har det vært en debatt etter at Dagsavisen brukte blant annet Eivind Trædal som ekspert. Kjetil Rolness kalte Trædal for et «nettroll».

Så svarer Trædal, i dette svaret trekker han frem Resett og Document: «der det også har florert med drapstrusler mot undertegnede». Dette har fått Documents styreleder advokat Trond Ellingsen til å reagere.

Les også: Når Resett stemples som høyreekstremister, er målet å brunsverte innvandringskritikere

annonse

– Resett får svare for seg, men når Trædal beskylder Document.no for å formidle drapstrusler mot ham er det med respekt å melde blank løgn, skriver han på Medier24.

– Jeg går ut fra at Trædal ikke mener at disse drapstruslene har florert i det redaksjonelle innholdet, så da må det være i kommentarfeltene.

– Det Document.no ikke kan forsvare seg mot er ren sabotasje ved at noen legger ut en upassende kommentar på Facebook som det deretter tas skjermdump av, hvoretter den umiddelbart slettes.

Les også: Styreleder i Document gir Asker og Bærum Budstikke en oppstrammer

annonse

– Hvis Trædal for å gjøre seg selv interessant fremsetter løgner om drapstrusler formidlet av Document.no, så innebærer det at han begår en straffbar handling.

– Rolness skal ha stor takk for at han gidder å bruke tid på en figur som Trædal. Ikke mange andre gjør det. Helst bør han ties i hjel, eventuelt anses som en ape man kan slenge en banan til for å få til å roe seg, avslutter Documents styreleder.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon