Foto: REUTERS/Dado Ruvic/Illustration
annonse
annonse

Partileder Ellen Due Brynjulfsen i Selvstendighetspartiet er utestengt fra Facebook, og det for tredje gang på to uker.  

Først ble Brynjulfsen utestengt i tre dager, og deretter en gang til i syv dager, begge gangene på grunn av innlegg inneholdende støtte til den britiske aktivisten Tommy Robinson. Nå er hun blitt utestengt i 30 dager, på grunn av et innlegg med krass innvandrings- og systemkritikk.

Les også: Uniformert politi ville overvåke dannelsen av et nytt lokallag i Selvstendighetspartiet

annonse

Facebook-innlegget inneholdt følgende tekst:

«Norge endres, men ikke til det bedre. Politikernes «mangfold» har degradert det norske folk. Er du hvit blir du ikke tatt alvorlig, men er du innvandrer blir du opphøyet. Vår kultur spyttes på, og våre tanker latterliggjøres. Våre meninger kalles hat og våre ord kriminaliseres. Vår Grunnlovfestede rett til ytring blir nektet av politikerne.

De innskrenker våre rettigheter for å tilfredsstille de «nyes» krav. Rentefrie huslån gis ut til de nyankomne, mens inkassokrav strømmer inn til nordmenn som sliter.  Vi oversvømmes av «flyktninger» som reiser til landet de «flyktet» fra – på ferie. Vi som tilhører dette kongeriket blir spyttet på og får beskjed om at «dette er vårt land nå», av de nyankomne. Og vi tror dem.

Shariauniformer florerer i bygd og by. Mens våre jenter/kvinner blir ropt hore etter, og nektes å kjøre bussen i shorts og singlet. Våre hunder sparkes til døde. Jenter voldtas og våre barn ranes.

annonse

Ranes – ikke bare av innvandrergjenger, men også av våre politikere, som lukker øynene da de ikke vil ta i dette med ildtang.

Barn må ha voldsalarm. Vi kan ikke bevege oss ut uten frykt for å bli overfalt av Antifa (voldsvenstre). Meningspolitiet forfølger og straffer. Europa er i brann, mens folket sover og kveles langsomt av røyken. De er blindet, og ser ikke hva som skjer. Media luller dem i søvn, mens muslimbrødrenes plan går knirkefritt.

Mens vi som advarer er kloakkrotter og møkk. Ikke minst en fare for vårt samfunn. Hvorfor godtar det norske folk dette? Hvorfor sover de på vakt. Tiden er kort. Med redsel skal makt vinnes.

Klimahysteriet ligger som et konstant åk på folkets skuldre. Løgn etter løgn blir vi fôret med av gammelmedia. Våkn opp og rust deg til kamp!

Selvstendighetspartiet trenger nettopp deg!»

annonse

Forstår ikke

Ellen Due Brynjulfsen forteller Resett at hun har gått gjennom Facebooks retningslinjer, og at hun ikke kan se hvor hun har trådt over en grense.

– Jeg gikk gjennom innlegget flere ganger. Ingen jeg har vist det til har heller oppfattet det som hatefullt, sier hun.

– Hvordan påvirker dette valgkampen for partiet ditt?

– Det har mye å si, fordi partiet ble startet på Facebook. Vi har jo vært et internettparti. Det er der vi møter folk, det er der folk melder seg inn. Det er som at du skulle stenge Frp slik det var for ti år siden ute fra alt mulig, sier Brynjulfsen.

Les også: Demokratene og Selvstendighetspartiet innleder valgsamarbeid – vil stille med felles lister til høstens kommunevalg

– Blir galt uansett

Hun mistenker at det ikke spiller stor rolle hva folk fra hennes parti skriver, og at det vil bli ansett som hatefullt samme hva.

– De andre i partiet blir veldig redde for å legge ut ting. Vi vet jo på en måte ikke hva vi kan skrive. Jeg har gått gjennom retningslinjene, og kan ikke forstå hva det kan dreie seg om. Jeg har på følelsen at uansett hva vi skriver, så blir det galt. 

Videre forteller Shp-lederen at hun sliter med å få sine innlegg på trykk i gammelmediene. Nettopp derfor er sosiale medier viktig for hennes parti.

– Jeg har sendt inn et innlegg hver måned, til aviser som VG, Dagbladet og Aftenposten. De kommer aldri på trykk. De hevder at de har for mange leserinnlegg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon